goń na betePo wyschnięciu tak wygląda ... Zobacz załącznik 898855
po co sie zastanawiac i rozmyslac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
goń na betePo wyschnięciu tak wygląda ... Zobacz załącznik 898855
Pewnie, leć na betę!Po wyschnięciu tak wygląda ... Zobacz załącznik 898855
W czwartek mam wolny jak kreska będzie ciemniec pójdę. Zaczynam pracę na 6 więc nie zdążę. Na żywo lepiej ta kreska wygląda.goń na bete
po co sie zastanawiac i rozmyslac![]()
W czwartek mam wolny jak kreska będzie ciemniec pójdę. Zaczynam pracę na 6 więc nie zdążę. Na żywo lepiej ta kreska wygląda.
Dzieki [emoji8] ale wiesz jak ze mną bywa ... Kreski się robią a później @Trzymam kciuki za ciebie i by kreski ciemnialy [emoji1307][emoji1307]
Coś widać, kciuki trzymam cały czasW czwartek mam wolny jak kreska będzie ciemniec pójdę. Zaczynam pracę na 6 więc nie zdążę. Na żywo lepiej ta kreska wygląda.
dokladnie! czuje to samoDajecie takie emocje że czuję się jakbym sama szła na betę.
Ja już jadę, dobrze że wiem juz co i jak a babeczki mnie dobrze znają. [emoji23]Kobitki tak sie stresuje tą betą [emoji24] jeszcze labo jest w takim miejscu, ze nie mam pojecia jak tam wejsc haha