Ladym00n
Fanka BB :)
Faktycznie, cos widac!Już pokazałam [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie, cos widac!Już pokazałam [emoji23]
U nas było fajnie na początku, latał jak głupi, teraz zauważyliśmy, że transfer ucieka nawet jak nikogo nie ma w domu a modem wyłączony. Albo leci transfer podwójnie. Na telefonie korzystam z plusha i jest ok, nie wiem czy to zależy od anteny czy co. Ale mówię, no sam pakiet nas nie zadowala i spróbujemy właśnie z Orangem.Ja mam z cyfrowego Polsatu neta . nie mogę narzekać na szybkość ale czasem net się traci.
Ja to samo robie w przerwach w sprzątaniu.Sprawdzam caly czas strone czy wyniki juz są, ale jestem niecierpliwa haha [emoji23]
Ja u teściów na kawie, więc troche sie odstresuje [emoji4]Ja to samo robie w przerwach w sprzątaniu.![]()
Kiedy Ty kochana testujesz?
Żeby ci ten tydzień szybko zlecialJeszcze conajmniej tydzień. Dziś dopiero 6dpo raczej szans za wielkich nie mam na kreskę choćby lekką![]()
Wierzę, że tym razem je zobaczysz. Ja tez w lipcu nie zdążyłam do lekarza dojść i zobaczyć maleństwa.Ja miałam 28 lipca ale mialam puzno owulację więc się trochę cykam ...W maju nie było mi dane zobaczyć serduszka oby to był pozytywny dzień .
Fizycznie nie najgorzej. Mdłości trochę mam, ale bez dramatu. Natomiast głowa wariuje. Zaczynam się zastanawiać jak będę chodziła sama np do przedszkola z trójką żeby nie oszalec. Młodszy teraz potrafi 5 minutowa drogę pokonywać pół godziny. Także uczę się cierpliwości. Może wrócę do używania wózka [emoji23]@Ann_ a jak tam u Ciebie?
Nie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...Faktycznie, cos widac!
No nie zawsze.Nie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...
RozumiemNie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...