I właśnie to jest w tym fajnesutknięta? to Ty przeczytaj kochana moje obliczenia z kosmosu hahaha
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I właśnie to jest w tym fajnesutknięta? to Ty przeczytaj kochana moje obliczenia z kosmosu hahaha
ja tez kochana, juz ponad 10 cykli..I właśnie to jest w tym fajnekażda druga wspiera i pociesza lub cieszy się razem z innymi. A co do obliczen zawsze kiepska byłam z matmy haha ... [emoji23] chyba dlatego zajść nie mogę [emoji23]
Ja teraz mam 10 jak dostanę okres zacznę 11 cykl starań...ja tez kochana, juz ponad 10 cykli..
Dobranoc kochana! ♥ Ja mojego Greya zobacze dopiero 23 lub 30 września i to na jeden dzieńDobranoc dziewczynki. ide spac z 3 czescia greya![]()
Mówisz, że to wina matmy ? U mnie też by się to zgadzało zawsze ledwo na dostateczny matmę zdawałam i mamy winowajcę naszych niepowodzeń, a mu tu badaniami hormonalnymi głowę zaprzątamyI właśnie to jest w tym fajnekażda druga wspiera i pociesza lub cieszy się razem z innymi. A co do obliczen zawsze kiepska byłam z matmy haha ... [emoji23] chyba dlatego zajść nie mogę [emoji23]
To tak jak Ja, chyba jakaś depresję mam jak idę do niejJa też zmykam. Jutro wcześnie wstaje... Jak pomyślę o pracy już jestem zmęczona [emoji14] dobranoc :*