reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej dziewczyny, też przychodzę do was z majowek bo tam niestety się nie udało. U mnie do testowania jeszcze ohoho bo owu dopiero za tydzień :/

Witam sie z pracy wlasnie mam małe opierdala...nko i pije kawusie. Pogoda zapowiada sie super. Wkoncu przyjechali dzisiaj nam robic wylewki[emoji4]wiec cudownie. Ja testuje w przyszlym tyg a jak nie wytrzymam to walne juz w sobote[emoji23][emoji23]

Witam sie z pracy wlasnie mam małe opierdala...nko i pije kawusie. Pogoda zapowiada sie super. Wkoncu przyjechali dzisiaj nam robic wylewki[emoji4]wiec cudownie. Ja testuje w przyszlym tyg a jak nie wytrzymam to walne juz w sobote[emoji23][emoji23]
Budujecje dom? :)
Który dc będzie w sobotę?

Hej dziewczyny, też przychodzę do was z majowek bo tam niestety się nie udało. U mnie do testowania jeszcze ohoho bo owu dopiero za tydzień :/
Witaj[emoji3] kciuki za ten cykl [emoji3]
Długo sie staracie ?

Dobry [emoji137] zaczynaja mnie boleć piersi więc juz jestem przygotowana na to ze @ przyjdzie [emoji6]

hejka :)
dzis wtorek, brzuch mnie zaczyna powoli bolec..cos mi sie wydaje, ze @przyjdzie.Mam takie przeczucie, ze to jeszcze jednak nie pora na mnie.
@Ces, bede trzymac kciuki mocno :p znaczy nie za wylewke...za test :p

Chyba bede pierwszą czerwcowa mamą, termin by wychodził na 1 czerwca :p test z dziś, dziewczyny z wątków staraczkowych potwierdzają że coś wyszło! :)

Załączniki

• 20180918_073647.jpg
    20180918_073647.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 316
@Kaamilaaa nie, nie długo. Dopiero drugi miesiąc bo obecnie mam w domu półroczna córkę :)
Aa no oby szybko wam sie udalo [emoji3] swoja droga zazdroszczę ze tak szybko sie o drugie staracie, bedzie mala roznica wieku [emoji3]
Chyba bede pierwszą czerwcowa mamą, termin by wychodził na 1 czerwca [emoji14] test z dziś, dziewczyny z wątków staraczkowych potwierdzają że coś wyszło! :)
Tak, potwierdzilam ze widzę [emoji3][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry