Kaamilaaa
Fanka BB :)
Zazdroszcze takiego szczęścia [emoji6]No wlasnie nie, to był drugi cykl z tym że pierwszy był taki byle jaki i prawdopodobnie było już po owulacjimam już syna który wyszedł ze tak powiem za pierwszym razem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszcze takiego szczęścia [emoji6]No wlasnie nie, to był drugi cykl z tym że pierwszy był taki byle jaki i prawdopodobnie było już po owulacjimam już syna który wyszedł ze tak powiem za pierwszym razem
Samej ciężko mi w to uwierzyć i szczerze trochę do mnie jeszcze nie dociera. Sama widzę tutaj jak ciężko czasem zajść w te upragnioną ciaze... Nie rozumiem tego kompletnie.... Są takie farciary jak ja i masę kobiet które czekają i nicZazdroszcze takiego szczęścia [emoji6]
Budujemy juz 2 rok ale mamy zamiar najpozniej na wielkanoc sie wprowadzic.Budujecje dom?![]()
Który dc będzie w sobotę?
No farciara jestes niesamowitą [emoji3]Samej ciężko mi w to uwierzyć i szczerze trochę do mnie jeszcze nie dociera. Sama widzę tutaj jak ciężko czasem zajść w te upragnioną ciaze... Nie rozumiem tego kompletnie.... Są takie farciary jak ja i masę kobiet które czekają i nic
A ja trzymam zeby wlasnie malpa u Ciebie nie przyszla hehehe[emoji6]hejka
dzis wtorek, brzuch mnie zaczyna powoli bolec..cos mi sie wydaje, ze @przyjdzie.Mam takie przeczucie, ze to jeszcze jednak nie pora na mnie.
@Ces, bede trzymac kciuki mocno [emoji14] znaczy nie za wylewke...za test![]()
My rok temu się wprowadziliśmy to wiem jak to jest i jak człowiek się cieszy z wszystkiego typu wylewki. U mnie poszło szybko tylko dlatego że mąż siedział ponad rok za granicą praktycznie cały czas. Wszystko było na mojej głowie, nawet rzeczy na których kompletnie się nie znałam. W życiu nie chciałabym tego powtarzać.Budujemy juz 2 rok ale mamy zamiar najpozniej na wielkanoc sie wprowadzic.
Co dn ciazy ja nie licze nie analizuje poprostu zdaje sie na odpowiedni czas. Bo inaczej bym zwariowala jedynie co pilnowalam to owulacji a teraz tylko czekanie. Ja jestem z tych co nigdy bety nie robily a testowalam zawsze tydzien przed miesiaczka i zawsze jakis bladzioch sie pokazal. Tym razem robie tak samo[emoji6]
A kiedy zamierzasz testować, jestem nowa i nie wiem na jakim etapie jesteśBudujemy juz 2 rok ale mamy zamiar najpozniej na wielkanoc sie wprowadzic.
Co dn ciazy ja nie licze nie analizuje poprostu zdaje sie na odpowiedni czas. Bo inaczej bym zwariowala jedynie co pilnowalam to owulacji a teraz tylko czekanie. Ja jestem z tych co nigdy bety nie robily a testowalam zawsze tydzien przed miesiaczka i zawsze jakis bladzioch sie pokazal. Tym razem robie tak samo[emoji6]
Też się zastanawiałam właśnie hihiA co tu taka cisza [emoji44]