reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ale tu chodzi o to że musisz do niego iść i nawet przejście paru kroków to dużo o zejściu ze schodów np nie mówiąc spalasz przez to cukier dlatego tak ważne jest żeby być w spoczynku
Niby tak ale znam przypadki że laskom pozwolono iść do sklepu... A innym nawet wody nie pozwalają pić. Poza tym ciekawe co byście zrobiły na moim miejscu. Mam zabrać 2 maluchów do laboratorium i tam za nimi biegać. Lepsza opcja to wrócić do domu i siedzieć na kanapie...

reklama
Heda się tylko nad tym zastanawiała ze względu na maluchy [emoji4] ja też że względu na małego idę zrobić to w sobotę bo m będzie akurat miał wtedy wolne [emoji21]
Mój będzie za miesiąc... A badanie kazali mi zrobić teraz. Ja jestem sama z dziećmi i nie mam babci na miejscu. Jedyną osobą to moja starsza córka Ale to ciągle dziecko więc zostawienie ich ż siostrą gdy nie śpią może się źle skończyć. Wolę.miec je na oku nawet jak mam tylko.siedziec i się nie ruszać.
To nie jest kwestia mojego widzi mi się... Ale.musze zapytać w laboratorium i zobaczymy jak oni to tego podejda

Dziewczyny u mnie dziwnje z tymi mdłosciami. Cały dzień jako tako, czasami lekkie zawroty głowy, lekki odruch wymiotny, ale rzadko. Aleee jak przyjdzie 18:00 to koniec! Jestem nie do życia, zmeczenie siega zenitu, od razu naciaga mnie na wymioty, czuje sie okropnie. I tak codziennie na wieczór. Dziwnie.
Bo te mdłości tylko z nazwy są poranne
[emoji1] [emoji12] [emoji12]

Niby tak ale znam przypadki że laskom pozwolono iść do sklepu... A innym nawet wody nie pozwalają pić. Poza tym ciekawe co byście zrobiły na moim miejscu. Mam zabrać 2 maluchów do laboratorium i tam za nimi biegać. Lepsza opcja to wrócić do domu i siedzieć na kanapie...
Sama widziałam jak dziewczyna przede mną poszła do biedronki bo przecież nikt jej nie będzie mówił co ma robić a to jej nie zaszkodzi więc wiem o czym piszesz.

Mój będzie za miesiąc... A badanie kazali mi zrobić teraz. Ja jestem sama z dziećmi i nie mam babci na miejscu. Jedyną osobą to moja starsza córka Ale to ciągle dziecko więc zostawienie ich ż siostrą gdy nie śpią może się źle skończyć. Wolę.miec je na oku nawet jak mam tylko.siedziec i się nie ruszać.
To nie jest kwestia mojego widzi mi się... Ale.musze zapytać w laboratorium i zobaczymy jak oni to tego podejda
Czy Twoja córa nie jest już pełnoletnia albo zaraz będzie, pisałaś chyba, że ma 17 lat? :) Jak tak to myślę, że poradzi sobie z bliźniaczkami przez 2 godziny, trochę wiary w nią! :D Sama mogłaby już mieć dzieci, więc krzywdy im nie zrobi. :) A skoro przychodnia jest 3 minuty samochodem od Ciebie to w razie kryzysu zadzwoni po Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Czy Twoja córa nie jest już pełnoletnia albo zaraz będzie, pisałaś chyba, że ma 17 lat? :) Jak tak to myślę, że poradzi sobie z bliźniaczkami przez 2 godziny, trochę wiary w nią! :D Sama mogłaby już mieć dzieci, więc krzywdy im nie zrobi. :) A skoro przychodnia jest 3 minuty samochodem od Ciebie to w razie kryzysu zadzwoni po Ciebie :)
Pomyslalam o tym samym jak @Heda mówiła ze tylko córka jest na miejscu. No ale może ona nie z tych dziewczynek co lubią przy dzieciach siedzieć. Choć teraz szczególnie potrzebujesz pomocy i przy kolejnym maleństwie również wiec ma kilka miesiecy zeby dorosnąć do roli starszej siostry razy 3:) wiadomo że nie jest od wychowywania rodzeństwa ale zostanie z dzieckiem parę godzin napewno by ogarnęła a bliźniaczki zna nie od wczoraj, pewnie wie co i jak należy robic

Zaczety 2 trymestr, nie pociesze Was, bo dalej czuje mdlosci, ale oczywiście kazda ciaza jest inna :) dzisiaj jem pstraga, niech to sie konczy jak chce :p

reklama
Ja co do detektora nie jestem pewna więc inwestować nie będę. Nie chce później schizowac jak bym nie umiała znaleźć tętna albo nie słuchać swojej intuicji kiedy cos bym czuła nie tak i zaufać urządzeniu. Ale każdy na swoją opinie i na swojej skórze trzeba testować:) mam nadzieje @patuśka ze korzystanie z detektora przyniesie Ci tylko radość

Do góry