paulina1994
Fanka BB :)
No to dobrzeCzasami mi się zdarzyło zjeść zaraz po tabletce ale jak notorycznie tak nie zapominasz to się nic nie rozreguluje.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to dobrzeCzasami mi się zdarzyło zjeść zaraz po tabletce ale jak notorycznie tak nie zapominasz to się nic nie rozreguluje.![]()
Zgadzam sięWkoncu się udaa im bardziej się nakręcamy tym gorzej
mówię to ja testomaniaczka
będzie co ma być nic nie zmienimy narzekaniem
każdy chciałby odrazu być w ciąży a bynajmniej jak najszybciej, ale nie jest tak dobrze niestety
![]()
A mój się pewnie spóźni [emoji23] matko te kobiece organizmy [emoji23]A to Małpiszon wredny przylazł mi wcześniej. Czulam jakieś pobolewanie brzucha dziś troszkę, ale jakos nie spodziewałam się wcześniej niżeli w piątek. Trzeba przygotować zapas nospy na jutro i pojutrze bo już czuje że będę dwa dni wyjęte z życia
![]()
Pewnie trochę bardziej niż komuś kto zachodził w ciążę za pierwszym razemZgadzam sięale im dłużej czekamy tym bardziej będziemy się cieszyć z ciąży
![]()
Moja @ za 2 dni ma przyjśćA mój się pewnie spóźni [emoji23] matko te kobiece organizmy [emoji23]
Mnie za to cycki bolą, jak nie dostanę @ do wtorku to zrobię test, ale tak jak pisałam szansę równe 0! No chyba, że ta owu jednak była w 12 dc, a nie w 19 ale nie oszukujmy się raczej niemożliwe żeby nawet z 9 dc przetrwało coś do 12-13 dcMoja @ za 2 dni ma przyjść
A mnie nic dalej nie boli. Nawet piersi nie zaswędzialy ... nie wiem juz co się dzieje w tym cyklu .
A mój się pewnie spóźni [emoji23] matko te kobiece organizmy [emoji23]
Magia nie do ogarnięcia dla przeciętnego Kowalskiego [emoji23]Haha no właśnie xD Niezbadane są wyroki kobiecego organizmu, robią sobie co chcą xD czarna magia [emoji14]![]()