reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża po 40

reklama
Dziewczyny straciłam następną ciążę. Wiem, że była bardzo wczesna ale wcale nie boli mniej.
Chciałam się więc pożegnać bo już nie będę próbować. Obiecaliśmy sobie z mężem że to będzie ostatnia próba, bo 3 poronienia w ciągu 12 miesięcy wystarczą.
Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i owocnych starań. Dbajcie o siebie i powodzenia.
Cos musi byc przyczyna.Trzymaj sie tez I powodzenia.AAaaa zapomnialam majwazniejsze bardzo mi przykro

Nie zaglądałm z tydzień i nadrabiam juz szybciutko :-) ale się dzieje że ho ho - jestem pod wrażeniem

askastar witam również :-)

Ithi pozdrawiam :-) i witam w grupie staraczek -)

annauelle powiem tak - zaczyna Ci grozić pracoholizm ;-) 10 godzin dziennie łooo matko!!!

wisna miło poznać, witam :-) łatwo powiedzieć gorzej wykonać z tym odpuszczeniem ,,, niby przystopowałam a jednak nie do końca ... zawsze gdzieś tam siedzi natrętne pytanie w głowie czy juz? czy to tym razem ? Trzymam kciuki i czekamy na kolejne baby :-)

Vesper73 dziękuję i w swoim imieniu za pocieche i dodanie otuchy - pewnie i dla mnie kiedyś zaświeci słonko :-), brzuch urośnie i będę biadolic że mi niedobrze ;-)

Zaza76 przykro mi .... :-(

Anita123 witam i gratuluje

Karlaa3 zdjęcia cudowne - mała piękność

Ja łykam kwas foliowy , jestem w trakcie kolejnej miesiączki (niestety) - dziś drugi dzień i krwawię tak bardzo mocno, ze nie ruszam się nawet z domu. W ub tygodniu odebrałam wyniki z krwi: P/c. przeciw kardiolipinie-wynik: 1
8,09 GPL wynik słabo dodatni, nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego - o ile dobrze rozumiem, to prawdopodobna przyczyna mojego poronienia :-( , ale lekarzem nie jestem i nie będe gdybać bo jeszcze nie byłam z nimi u gina - wizyte mam na 25 tego wrzesnia.

Wróciłam od lekarza wiadomości dwie. Zarodek jest, serduszko bije, ale lekarz powiedział że powinno być około 100,a jest 80.Powiedział,że następne usg w poniedziałek. Chyba oszaleję widzisz znowu małe bijące serduszko i nie wiesz czy będzie dobrze, Czy źle.

trzymam mocnaśno kciuki i czekam na dobre wiadomości

No i wszystko poszło w... ... Nawet nie dzwonię do lekarza.Nie wiem czy jeszcze raz spróbować, narazie nie myślę o tym. Buziaki dla wszystkich

tak bardzo mi przykro, , przytulasy przesyłam , podaję chusteczkę na otarcie łez, wypłacz się choć troszke ulży, pisz wyrzuć to z siebie ... mi pomagało, gdy płakałam w poduszke , gdy byłam monotematyczna, dalej boli ... ale z czasem zaczyna świecić słońce

Dziewczyny straciłam następną ciążę. Wiem, że była bardzo wczesna ale wcale nie boli mniej.
Chciałam się więc pożegnać bo już nie będę próbować. Obiecaliśmy sobie z mężem że to będzie ostatnia próba, bo 3 poronienia w ciągu 12 miesięcy wystarczą.
Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i owocnych starań. Dbajcie o siebie i powodzenia.
Ogromnie mi przykro.
Wybacz, że pytam, bo nie jestem w stanie ogarnąć całego wątku, ale czy diagnozowałaś się w tym kierunku? Wiesz co jest przyczyną tych poronień?
Może właściwa diagnoza i możliwość ewentualnego leczenia sprawi, że w niedalekiej przyszłości będziesz cieszyć się maleństwem.
Nawet nie mogę sobie wyobrazić co teraz czujesz, ale życzę Tobie i Twojemu mężowi z całego serca, by po tej burzy, znów zaświeciło dla Was słonko.

reklama
tak bardzo mi przykro, , przytulasy przesyłam , podaję chusteczkę na otarcie łez, wypłacz się choć troszke ulży, pisz wyrzuć to z siebie ... mi pomagało, gdy płakałam w poduszke , gdy byłam monotematyczna, dalej boli ... ale z czasem zaczyna świecić słońce
W pracy w przedszkolu, co człowiek myśli?Dziecko podchodzi ciociu przytul, a mnie serce ściska .Przytulam, bo kocham jakby były moje.

Do góry