reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jajo pękło! Opłacało się poginać tyle km do Warszawy, it's official: w poniedziałek transfer!!! :) :) :) :)
Ale huśtawka emocjonalna, ja pierdzielę... chciałam na chłodno i na luzie ale się krwa nie da, no nie da się. Teraz horroru część 2 pt "Rozmroź się zarodku. I podziel się."

reklama
@RedHotChiliPepper28 gratuluję Martynki! Cieszę się, że kolejnej z nas się udało :)

@Mamma!Mia! przejmuj ciążowy brzuch po @RedHotChiliPepper28 !!! Ja do Ciebie dziś nie dołączę, mój pęcherzyk nie chce pęknąć. Siedzę właśnie w klinice i czekam na wizytę. Jak dziś nie pękł, to raczej nic z tego w tym cyklu, no chyba, że moja dr coś wymyśli...

PS przed nickiem dodaj @, samo się wstawi :)
@ssurykatka może nie warto się upierać już na ten cykl... lepiej poczekać miesiąc i podejść na perfekcyjnym cyklu - szkoda zarodka :(

Dzieki :* Martwią mnie plamienia takie jasnoróżowe i brązowe na zmianę, które mam od 1,5 tygodnia. Gin twierdzi, że to wina leków dopochwowych. Mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego.
My wszystkie prawie to przechodzimy w mniejszym lub większym stopniu.
Kontroluj i nie martw się. Będzie dobrze x

Dziewczyny jajo pękło! Opłacało się poginać tyle km do Warszawy, it's official: w poniedziałek transfer!!! :) :) :) :)
Ale huśtawka emocjonalna, ja pierdzielę... chciałam na chłodno i na luzie ale się krwa nie da, no nie da się. Teraz horroru część 2 pt "Rozmroź się zarodku. I podziel się."
Super! I takie dni wolne nawet po przejechaniu 300 km się opłacają!

Yeeeeeaaaaa !!!!! Kurczę doczytałam cudowne informacje :-) :-)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]

Teraz już będzie dobrze. Trzymam kciuki

reklama
Jupiii!!!!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] teraz bedzie juz tylko pieknie [emoji7][emoji7]

Do góry