a co takiego robi?Ja mam podobnie. @ 11.09 wg testów z ubiegłych miesięcy owu powinna być dziś (15dc) a tu wczoraj pasek blady i mówię do m właśnie, że coś mi się widzi, że stracimy ten miesiącEhh oby nie ...
Zobaczymy dziś, bo mój m już takie cuda wyczynia, by polepszyć jakość swoich żołnierzyków, że jestem w szoku![]()
reklama
AsiaGJ
Fanka BB :)
Cześć:-)Dziękuję i wzajemnie :-)Witaj w gronie staraczków!
Ja też miałam takie nadzieje, że pójdzie od razu. A tu życie zweryfikowało swoje.
Trzymam kciuki by udało Ci się jak najszybciejDo tego czasu życzę miłych "rozmów" z nami
![]()
Lovi23
A jakieś inne objawy owulacji ?Wygląda że lecimy w tym cyklu podobnie. Mi się zaczął @ 12.09 a test owu mi wczoraj kompletnie zbladl (a przedwczorajszy już dawał nadzieję...). Zobaczę jak dziś, ale zaczynam się obawiać cyklu bez owu[emoji45] [emoji24]
martoosia04
Ja na opiece z młodym do końca tygodnia. [emoji849]
Choroba u nas pełna parą. U mnie gorzej bo z katarem :/
Powiedziałam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie do pt to idę od rana na betę. Takie założenie. Póki co szyjka wysoko jeszcze. Daje sobie max 3 dni do @.
Choroba u nas pełna parą. U mnie gorzej bo z katarem :/
Powiedziałam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie do pt to idę od rana na betę. Takie założenie. Póki co szyjka wysoko jeszcze. Daje sobie max 3 dni do @.
Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosłaa co takiego robi?ja chyba bede musiała tak na wszelki wypadek mojego czyms wspomoc
![]()

Czekać tylko jak zapisze się na jakieś męskie forum staraczków

hheh no to rzeczywiście sie przejąłPrzejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosłaJako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie
Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru
Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy
Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!!
Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci
![]()
reklama
martoosia04
U mnie to już żadnych objawów nie ma ani na fasolę ani na @![]()
Przybijam piątkę. Ja z objawów to mam same przeziębieniowe. [emoji24][emoji24][emoji24] i tylko kremowy śluz. I tyle. Nawet brzuch nie boli jak na @. Piersi się uspokoiły. No klapa.