reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...

Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????
Dziś poleciła mi położna delicol na kolki małej, z racji skończonych 3 tyg mam na początek podawać 7 kropelek przed każdym karmieniem jak nie będzie poprawy można do 10 zwiększyć. Mała ma ataki wieczorem kolek daje espumisan, ale podobno to jest dużo lepsze.

reklama
Zauwazylam :D [emoji23]
Kurcze czulam ze dostaje, bo mialam mwga atak na slodycze i ogolnie na jedzenie.. i bylam rozdrazniona :p
Ja byłam tydzień bardzo zła .ale to chyba za długi okres czasu żeby wiązać z okresem. Nie pamiętam już .od rana miałam brązowe plamienie a teraz już normalnie krew. Brzuch mnie nie boli , plecy też. A zawsze to byly objawy miesiączki.

My po szczepieniu.. łezki mi poleciały. Młody się bardzo darl. Dzisiaj dwa wklucia w uda a za tydzień kolejne dwa bo sobie rozbilismy dawki. Chyba nie potrzebnie, trzeba było to zrobić za jednym zamachem :( i chyba za tydzień będę musiała jechać bez męża.

Dziewczyny wiem że kiedyś chwalilyscie termometr z apteki gemini? Możecie podesłać linka albo napisać nazwe?

Ma któraś z was może ten podgrzewacz ? :)
Screenshot_2018-09-28-15-24-54-766_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-28-15-24-54-766_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-09-28-15-24-54-766_com.android.chrome.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 376
Ja byłam tydzień bardzo zła .ale to chyba za długi okres czasu żeby wiązać z okresem. Nie pamiętam już .od rana miałam brązowe plamienie a teraz już normalnie krew. Brzuch mnie nie boli , plecy też. A zawsze to byly objawy miesiączki.
Mnie pobolewa brzuch,moj okres jest skapy narazie ale raczej to to ;) wczoraj nawet wyjadalam malej mleko bebilon :D [emoji23] mialam parcie na slodkie :p miod tez zjadlam ;) a zawsze tak mialam przed ;) i ten humor.. ;)

Mnie pobolewa brzuch,moj okres jest skapy narazie ale raczej to to ;) wczoraj nawet wyjadalam malej mleko bebilon :D [emoji23] mialam parcie na slodkie :p miod tez zjadlam ;) a zawsze tak mialam przed ;) i ten humor.. ;)
Mi smakował HiPP strasznie. Mogłam dopijac po małej albo łyżeczka proszek jeść. Pycha :D też mam skąpy ale już krew więc okres. Tylko dziwne że w trakcie opakowanie :/

My po szczepieniu.. łezki mi poleciały. Młody się bardzo darl. Dzisiaj dwa wklucia w uda a za tydzień kolejne dwa bo sobie rozbilismy dawki. Chyba nie potrzebnie, trzeba było to zrobić za jednym zamachem :( i chyba za tydzień będę musiała jechać bez męża.

Dziewczyny wiem że kiedyś chwalilyscie termometr z apteki gemini? Możecie podesłać linka albo napisać nazwe?
Biedny.. :( moja tez strasznie plakala a ja mialam ochote zabic ta pielegniarke..

reklama
Pewnie pominęłam. To teraz wymienię bo akurat tamte się kończą

Nie wiem jakie polecały dziewczyny ale ja za 100zl kupiłam taki. Można też temperaturę otoczenia mierzyć. Jest dobry.
IMG_20180928_165331.jpg

IMG_20180928_165352_BURST1.jpg

Załączniki

• IMG_20180928_165352_BURST1.jpg
    IMG_20180928_165352_BURST1.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 481
  • IMG_20180928_165331.jpg
    IMG_20180928_165331.jpg
    616,6 KB · Wyświetleń: 477
Do góry