Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ciesze sięJej, uspokoiłas mnie bo już zaczynała panikować powoli. [emoji846] i tez soe nie zgodzę z tym, za ciąża jest bezbolesna [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesze sięJej, uspokoiłas mnie bo już zaczynała panikować powoli. [emoji846] i tez soe nie zgodzę z tym, za ciąża jest bezbolesna [emoji846]
Widzisz każdy inny jest . Ja ich nie lubie tak jak pinkow ale u innych się sprawdzily.
Jak dostaniesz je gratisowo do owulacyjnych to sobie potestujesz i zobaczysz jak u ciebie bedzie.
Ja pamietamWitam dziewczyny. Może ktoś mnie pamięta, ja tak pojawiam się i znikamW zeszłym cyklu miałam.ciaze biochemiczna, trochę to przeżyłam. Za to zmienił się całkowicie mój pogląd na starania. W sensie nie wariuję, czekam spokojnie. Do @ pozostało 6 dni. Czy są jakieś wrześniowe udane cykle? [emoji4]
Przykro mi[emoji22]Witam dziewczyny. Może ktoś mnie pamięta, ja tak pojawiam się i znikamW zeszłym cyklu miałam.ciaze biochemiczna, trochę to przeżyłam. Za to zmienił się całkowicie mój pogląd na starania. W sensie nie wariuję, czekam spokojnie. Do @ pozostało 6 dni. Czy są jakieś wrześniowe udane cykle? [emoji4]
Widzisz każdy inny jest . Ja ich nie lubie tak jak pinkow ale u innych się sprawdzily.
Jak dostaniesz je gratisowo do owulacyjnych to sobie potestujesz i zobaczysz jak u ciebie bedzie.
Żeby wszystko było ok u Gosi . Może dzidzius się pokażę tego jej z całego serca życzę [emoji173]️Ja pamietam
Co do wrześniowych cykli to narazie nie wiemy czy beda udane i dzis oczekujemy na wiesci od Migdalove.
Pisala mi ze dzis bedzie miala usg i wynik bety.
Ja zobaczę właśnie te gratisy co dostałam. Niby 10 są. Ale do testowania zostało mi 18 dni więc czasu a czasu![]()
Właśnie też słyszałam o tych rozchodzących się biodrach[emoji52] rzeczywiście taki niesamowity ból? przeraża mnie to trochę, ale cóż...zniosę wszystko dla tego okruszka [emoji3]Ciesze sięz tego co pisałas masz swietnego lekarza wiec gdyby cos było nie tak to juz byś leżała w szpitalu. Młoda już kopie ? Jeśli tak to w miare wiesz że jest ok. I mi w poprzedniej ciazy jeszcze bol bioder dokuczał bo sie rozchodziły więc wszystko przed nami
![]()
Ja pamietam
Co do wrześniowych cykli to narazie nie wiemy czy beda udane i dzis oczekujemy na wiesci od Migdalove.
Trzymam kciuki za Migdalove [emoji4][emoji110][emoji110] oby wszystko bylo dobrze [emoji120]Ja pamietam