reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiuuu cudownie :) trzymam mocno kciuki za Was :) no cóż...ja musiałam wkoncu poddać się mocnemu leczeniu u endo...i teraz żałuję że tak późno ....bo czuję się o niebo lepiej! I tarczyca wreszcie ustabilizowana:) dostałam zielone światło:)
Cudownie ze wszystko juz unormowane to teraz tylko hodowac jajka i robic transfer [emoji256][emoji256][emoji256]

Dzisiaj 28 dzien cylku 14 dni po punkcji 11 po transferze . Zazwyczaj mam 28 dniowe cykle zobaczymy czy pojawi się @ jutro . Lekarka kazala testowac w czwartek czyli 14dni po transferze . Zobaczymy co sie wydarzy . Jak nie to w czwartek robie beta hcg.
Żałuję ze robilam te testy moglam poczekac ale to straszns ciekawość...
Będę trzymać kciuki

Moje kochane forumowe cioteczki, jesteśmy po wizycie i gały wyszły nam z orbit. Otóż z Jasia zrobiła się Dorotka. Jaja jak berety bo w tą strone nie wiedziałam że można. Malutka ma 18 cm i waży 326 gram rusza się jak szalona i przeciera oczka. Inga podkreśliła że ma dłuuuugie nogi, niestety to nie po mamusi;) jesteśmy szczęśliwi ale w szoku:rofl2:

Cudownie ze wszystko juz unormowane to teraz tylko hodowac jajka i robic transfer [emoji256][emoji256][emoji256]
Oki to dopiero początek nowej drogi:) czekam na pierwszą wizytę, zobaczymy co powie lekarz. Że złych informacji to to, że przez rok spadło drastycznie amh, a wynik FSH w 2dc jest bardzo kiepskie....ale cóż, zobaczymy ...nie nakręcam się.czekam :)

Wrocila ja wlasnie z warsztatow Mamo to ja 3.5 h siedzenia ale warsztaty bardzo ciekawe polecam
A daja (albo czy jest mozliwosc kupna) w trakcie jakies zarelko? Bo kurcze ponad 3h bez jedzenia to ciezko [emoji38] w niedziele bylysmy z @adansonia na Mama wie, niby spoko ale wiekszosc to promocja produktow i konkretnych marek. Najbarfziej wartosciowy wyklad z fizjoterapeuta, dla niego warto bylo przyjsc [emoji4]

Jeju ja to się tak fatalnie czuje, że ja już nie wyrabiam. Ciężko mi normalnie funkcjonować. Jestem taka słaba. Głowa mnie boli od kilku dni codziennie. Nic mi nie smakuje a głodna jestem. Zjem to mi nie dobrze. Czy to wszystko od progesteronu?
Mysle ze to glownie zasluga lekow. Nie uwierzylabym gdybym tego nie doswiadczyla na sobie, ale poczulam sie o niebo lepiej zaraz po odstawieniu lekow. I to doslownie z dnia na dzien

Ja też mierzyłam i też pod pachą :) Ale chyba wszystkie moje termometry są nic nie warte bo każdy pokazuje co innego.Na jednym miałam 36,4 a na drugim 10 min później 37,5 wiec odłożyłam je do szafki ;) Nie mamy już na nic wpływu,jak się uda będzie super,jak się nie uda trzeba się będzie otrzepać i walczyć dalej,cóż innego można zrobić.
Dziewczynki, mocne kciuki oby sie udalo wlasnie teraz [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Moje kochane forumowe cioteczki, jesteśmy po wizycie i gały wyszły nam z orbit. Otóż z Jasia zrobiła się Dorotka. Jaja jak berety bo w tą strone nie wiedziałam że można. Malutka ma 18 cm i waży 326 gram rusza się jak szalona i przeciera oczka. Inga podkreśliła że ma dłuuuugie nogi, niestety to nie po mamusi;) jesteśmy szczęśliwi ale w szoku:rofl2:
Super wiesci [emoji7][emoji7][emoji7] masz jakies zdjecia? [emoji173][emoji173]

Do góry