reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie odnośnie bety czy Wasze wzrosty są o MINIMUM 66%? wcześniej miałam większe skoki, teraz z 3049 po 4 dniach wzrost do 10336. Liczyłam na trochę więcej, wizyta dopiero jutro wieczorem:-/ a u mnie pojawił się oczywiście lekki niepokój.
Wg mnie jest ok
Zakladajac ze bys te bete po 3 dniach zrobila , gdzie przyrost musi byc min o 112% to bylo by jakies 6400, a ty zrobilas po 4 i masz przeszlo 10000. Jest ok❤️❤️❤️❤️

reklama
Hejka ja właśnie wrocilam z testów papa z usg wszystko dobrze przezorność karkowa 1,86 kość nosowa uwidoczniona wszytsko dobrze nie wiadomo co tam się kryje bo ogólnie było ciężko wszystko pomierzyć bo dzidziuś uparty w mamuśkę i sobie spał smacznie nie chciał się obrócić tak jak by pani doktor chciała musiałam wyjść zjeść batona pospacerować i znowu wejść no i wkoncu dało się zbadać mam się nie martwić nie ma do czego się przyczepić z dzieckiem wszytsko dobrze a wyniki krwi przyjdą poczta za około 14 dni i wtedy przyjdzie całkowity wynik tych testów papa ;) jestem szczęśliwa i spokojniejsza ale trudne było to usg bo mam dwie blizny na brzuchu po 2 operacjach i dużo zrostów w brzuchu po laparoskopi i ciężko było coś zobaczyć ale zobaczyła i jest dobrze ;) aby tak dalej moje maleństwo rosło
Jejku jak cudownie czytać, jak to forumowy cud rośnie [emoji173][emoji173]

Dziewczyny mam pytanie odnośnie bety czy Wasze wzrosty są o MINIMUM 66%? wcześniej miałam większe skoki, teraz z 3049 po 4 dniach wzrost do 10336. Liczyłam na trochę więcej, wizyta dopiero jutro wieczorem:-/ a u mnie pojawił się oczywiście lekki niepokój.
Dobrze rosnie, na poczatku szybko, pozniej coraz wolniej. Ja mam bete w gorej granicy normy lub nawet powyzej, ale u mnie wygladalo to tak: w 15dpt 3'500, w 20dpt 14'500. W 26dpt 39'300 i nast dnia serduszko bylo widac. W ktorym jestes dpt?

Jak mialas transfer 10.09 to nie jesteś czasem w 5 tyg plus 6? Już sama głupieje z tym liczeniem - mówilyscie kiedyś ze przy crio to 14 dni + 5 jeśli blastka + ilość dni po transferze...

U mnie ciezko powiedziec bo mialam i blastke i 3 dniowy. Licze od transferu plus 14 dni wstecz i wiem gdzie jestem;)
Mozesz miec racje... dla mnie to nie ma az takiego znaczenia, bo pojde do lekarza i i tak mi wyliczy cos nowego;)
Bylas juz na usg?

Nie Aniu,
za mna sa 3 pelne stymulacje , z nich wszystkie negatywne transfery...ze 20 bedzie. Dalismy sobie spokoj i kozystamy z KD, najpierw byl pusty pecherzyk, potem nie bylo serduszko i teraz 3 raz znowu w ciazy ... za tydzien mam usg i cos czuje ze mnie tam beda wolami ciagnac.
Mam 18 letniego syna ... jak zycie bylo jeszcze proste i nie skomplikowane...
O Kochana to ty wteranka jesteś <3
Mocne kciuki za szczęśliwe zakończenie

reklama
Do góry