Betii35
Fanka BB :)
Też mam chrapkę na ten film...Witaj, leczycie sie na cos ?
My wczoraj bylismy w kinie na Kler i o matko.... bardzo dobry i jednoczesnie bardzo dobitny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam chrapkę na ten film...Witaj, leczycie sie na cos ?
My wczoraj bylismy w kinie na Kler i o matko.... bardzo dobry i jednoczesnie bardzo dobitny.
Wiem coś o tyHej dziewczyny jestem zalamana testy zwiastuja owu,a maz nie daje rady [emoji51]tak bardzo chce ze nie wychodzi jak musi byc[emoji22]
Ja w udanym cyklu praktycznie w ogóle nie współżyłam. Były chyba 3 przytulaski. 2 po miesiączce od razu i jeden jakiś czas później. I sama nie mam pojęcia jak to się stało i kiedy [emoji23]6 [emoji173] to malo ? [emoji23] my w tym udanym cyklu tylko 3[emoji173] w tym dwa przed owu [emoji23] i ja bylam pewna ze nic z tego nie bedzie, nawet nie mierzylam tempki, nie wiem kiedy dokladnie owu a jednak sie udało.
Tez mysle ze nie ma co zawsze tz mówić kiedy owu bo to wiadomo ze presja zadziala i bedzie ciężko
Czemu dzis nie testujesz? Ale trzymasz napięcieWiem coś o ty. Ale faktycznie najlepiej o tym nie myśleć .... . Mąż też się stresował bo wiedział że mi bardzo zależy że są te dni
w sumie przytulanko było z 3 razy i to wszystko @ mi się spóźnia dobre 14 dni jutro zatestuje a jak nic nie wyjdzie to do lekarza idę
ja już sobie nie robię nadziei.jedynie co to zaczęły mnie piersi boleć i dużo śluzu mlecznego. Wahania nastroju . Najlepiej odpuscic i sobie wmawiać co ma być to będzie
![]()
Chyba tak zrobię ubieram się i idę do aptekiCzemu dzis nie testujesz? Ale trzymasz napięcie
Chyba tak zrobię ubieram się i idę do aptekiboję się ......
chciałam zrobić rano bo większe stężenie.... Ale jak ma wyjść to i wyjdzie po południu
![]()
Ja robilam i rano i popołudniu [emoji6] nie pilam dluzszy czas zeby mocz nie byl zbyt rozcienczony i wyszlo [emoji6]Chyba tak zrobię ubieram się i idę do aptekiboję się ......
chciałam zrobić rano bo większe stężenie.... Ale jak ma wyjść to i wyjdzie po południu
![]()
Nie dziękujęPowodzenia ja będę testować ostatni raz w sobotę jak @ nie przyjdzie ale trzymam kciuki za ciebie [emoji178]
Bardzo polecam. Mysle, ze mocno przesadzony ale na prawde uderza w czuly punktTeż mam chrapkę na ten film...
Ja wypiłam przez ten czas dużo wodyJa robilam i rano i popołudniu [emoji6] nie pilam dluzszy czas zeby mocz nie byl zbyt rozcienczony i wyszlo [emoji6]
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji6]