• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I próbujemy się wyciszać tzn. ja młody gazuje
20181004_114439.jpg

Załączniki

• 20181004_114439.jpg
    20181004_114439.jpg
    93,8 KB · Wyświetleń: 435
Ja mam nerwa dziś bo starzy pismo dostali o opróżnienie lokalu do końca msc. Mówię żeby z odwołaniem od wyroku i prawem do socjalu poszli do yej komornicy. A oni mi że się nie odwoływali... K..a! Cztery pi..lone lata nic nie zrobili w kierunku nie pójścia pod most ze świadmością że mieszkają tu TYLKO ZE WZGLĘDU na małoletnie moje dzieci i wiedząc że w momencie kiedy ja dostaje lokal oni wypadają. Ja debil pewna byłam że załatwili prawo do socjalnego!
A potem nam mówią co my wiemy o życiu... Sami sobie krzywdę robią a nie że ich los krzywdzi... Mój ojczulek podobnie, wiecznie miał podane na tacy wszystko śniadanie, obiadki, kolacyjki, poprane, w domu czysto puki moja mama żyła i nagle się skończyło... Zawaliło mu się wszystko... W domu był jeszcze nieletni mój brat... Ja ze względu na nich przeprowadziłam się do nich z synem i mężem by im trochę pomóc, pomóc ale nie ze wszystkiego wyręczać... 3,5 roku próbowałam nauczyć ojca trochę samodzielności, do tej pory dzwoni i się mnie pyta jak panierke do schabowych się robi... On jest z tych osób co nawet wodę na herbatę przypala...

A potem nam mówią co my wiemy o życiu... Sami sobie krzywdę robią a nie że ich los krzywdzi... Mój ojczulek podobnie, wiecznie miał podane na tacy wszystko śniadanie, obiadki, kolacyjki, poprane, w domu czysto puki moja mama żyła i nagle się skończyło... Zawaliło mu się wszystko... W domu był jeszcze nieletni mój brat... Ja ze względu na nich przeprowadziłam się do nich z synem i mężem by im trochę pomóc, pomóc ale nie ze wszystkiego wyręczać... 3,5 roku próbowałam nauczyć ojca trochę samodzielności, do tej pory dzwoni i się mnie pyta jak panierke do schabowych się robi... On jest z tych osób co nawet wodę na herbatę przypala...
Mnie to wku..wia że jeszcze dziś mówię IDŹCIE DO WZLU PO PAPIER że czekacie na socjal bo powiedzieli ze wam sie nalezy i 7 dni macie na dostarczenie do komornicy info o syt. rodzinnej. Stary niech dokumenty a matka tez od lekarzy pokażą cokolwiek niech walcza to ku..wa nie stary siedzi w swoim pokoiku matka do pracy sie szykuje k..wa chce dowod i wyprowadzic sie i nie patrzec jak szlag im wszystko trafia bo jest mi przykro i jestem zla i nie wiem na co oni licza do mnie nie pójdą a do brata nie wiem

Mnie to wku..wia że jeszcze dziś mówię IDŹCIE DO WZLU PO PAPIER że czekacie na socjal bo powiedzieli ze wam sie nalezy i 7 dni macie na dostarczenie do komornicy info o syt. rodzinnej. Stary niech dokumenty a matka tez od lekarzy pokażą cokolwiek niech walcza to ku..wa nie stary siedzi w swoim pokoiku matka do pracy sie szykuje k..wa chce dowod i wyprowadzic sie i nie patrzec jak szlag im wszystko trafia bo jest mi przykro i jestem zla i nie wiem na co oni licza do mnie nie pójdą a do brata nie wiem
Gosiu mogę tylko życzyć Ci cierpliwości i stalowych nerwów.

Japier... tylko go z klaty zdjelam i znowu jazda.. dobrze ze w nocy dal pospac bo prxynajmniej mam sile to znosic, ale juz wiem ze nic dzisiaj nie zalatwie.
@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/

4*6 kropli. Tak piszą ale lekarz mówił ze można wcześniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry