reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Fuck zawsze cos...
Oby maluszek dal rade i byl zdrowiusi!!
Ten tydzien jest jakis kiepski ja wczoraj dowiedzialam sie o 3 smierciach osob ktore znam nie byly mi bliskie ale znalam ...dzis dzwoni rano zalamany Emek ze nie zrobili mu w klinice defragmentacji bo bylo za malo plemnikow.taki hoooojowy wynik mial[emoji21]
Osz kuuuurna mac!!!! Anetka a kiedy teraz Twój M może powtórzyć badanie?

reklama
Cześć dziewczyny. Po małej przerwie i ja wracam do gry. Musiałam się trochę ogarnąć. Zmieniłam klinikę, prawie już zakończyłam współpracę z Paśnikiem (rozkłada ręce, twierdząc, że nie ma się do czego doczepić. Jeszcze tylko czekam na wynik KIR. Reszta wyszła ok) i jutro zaczynam stymulację. Zastanawiam się tylko nad lekami. Wcześniejsze 3 stymulacje miałam na menopurze i gonapeptylu, ale efekty były słabiutkie. W sumie tylko 2 zarodki. Teraz mam Gonal f 300 jednostek i tylko to. Mam nadzieję, że mój nowy lekarz wie co robi :huh: Czy któraś miała podobną stymulację? Trochę się boję, bo to już 4 stymulacja. A tak w ogóle, to starałam się nadrobić forum, ale nie dałam rady, więc nie do końca jestem na bieżąco. @annemarie strasznie się cieszę, że wszystko idzie dobrze. Bardzo Ci kibicowałam. @sssurykatka i @Blondasek85 mocno przytulam Wiem co czujecie dziewczyny:( Trzymam kciuki za zebranie sił i szybkie przystąpienie do dalszej walki. @dżoasia a jak u Ciebie? Bardzo mi kiedyś pomogłaś :) Przepraszam, ale nie jestem w stanie odnieść się do każdej z Was z osobna, ale trzymam kciukasy za wszystkie :tak:
Super że wracasz. Z całych sił kciuki bedziemy zaciskac. Lekarstwa nie znam, tyle ostatnio cooodow na naszym forum że każda się doczeka.

Cześć dziewczyny. Po małej przerwie i ja wracam do gry. Musiałam się trochę ogarnąć. Zmieniłam klinikę, prawie już zakończyłam współpracę z Paśnikiem (rozkłada ręce, twierdząc, że nie ma się do czego doczepić. Jeszcze tylko czekam na wynik KIR. Reszta wyszła ok) i jutro zaczynam stymulację. Zastanawiam się tylko nad lekami. Wcześniejsze 3 stymulacje miałam na menopurze i gonapeptylu, ale efekty były słabiutkie. W sumie tylko 2 zarodki. Teraz mam Gonal f 300 jednostek i tylko to. Mam nadzieję, że mój nowy lekarz wie co robi :huh: Czy któraś miała podobną stymulację? Trochę się boję, bo to już 4 stymulacja. A tak w ogóle, to starałam się nadrobić forum, ale nie dałam rady, więc nie do końca jestem na bieżąco. @annemarie strasznie się cieszę, że wszystko idzie dobrze. Bardzo Ci kibicowałam. @sssurykatka i @Blondasek85 mocno przytulam Wiem co czujecie dziewczyny:( Trzymam kciuki za zebranie sił i szybkie przystąpienie do dalszej walki. @dżoasia a jak u Ciebie? Bardzo mi kiedyś pomogłaś :) Przepraszam, ale nie jestem w stanie odnieść się do każdej z Was z osobna, ale trzymam kciukasy za wszystkie :tak:
Ooo pamietam kolezanke[emoji4] na jaka klinike soe zdecydowalas? Bardzo sie ciesze ze wracasz do gry. Mysle ze po poerwszym usg lekarz cos dorzuci jak bedzie potrzeba. Ja mam 5 stymulke i dostalam jakas nowosc rekovelle.zobaczymy efekty..

Moj M byl zdziwiony, ze Pasnik taki mlody. Troche specyficzny stwierdzil ze jest, ale spodobalo sie mu, ze doktor zadawal mase pytan, przegladal wyniki dotychczasowe, wskazal mu trzy najbardziej mozliwe przeszkody immunologiczne i stwierdzil na pytanie M, czy cos da sie z tym zrobic, ze pewnie, na kazda z przyczyn sa odpowiednie mozliwosci terapii. Troche inne podejscie niz w klinice, gdzie po prostu probuje sie do skutku, czasem na tych samych lekach. O kariotypach powiedzial, ze procent ludzi ktorzy przychodza do niego i okazuje sie ze maja kariotypy nie tak jest bardzo znikomy, wiec raczej obstawialby za przyczyna immunologiczna, chyba ze wada zarodka.
Najważniejsze @Felia że idziecie do przodu ;-)
Oby Pasikonik miał na Was idealny pomysł ;-)

:)Czesc dziewczynki:) dziś przypomniała mi się sytuacja sprzed kilku lat, jak z pierwszymi wynikami badań pojechałam do kliniki i usłyszałam : u pani tylko invitro może pomoc!!! I pamietam jak wracałam autem sama, twarz miałam zalana łzami, oczy spuchnięte! Ledwo widziałam jak jade ale nie byłam w stanie opanować łez! Koszmar!
Dziś dostałam telefon z wynikami badań harmony! No i znowu jadąc samochodem popłakałam się, ale tym razem ze szczescia!! Wszystko dobrze! Brak ryzyka chorób genetycznych!! Dziewczyny walczcie i nie poddawajcie się! Naprawde warto!! No i potwierdzila ze na 100% będzie synuś!!![emoji173]️[emoji173]️
Więc mamy czas na chłopców :-) ;-)
Mamuśki dziewczynek rosną Wam przyszli zieciowe, czy jak to się tam odmienia [emoji14]

reklama
Ja czuje podekscytowanie ale i czasem mysli jak dam rade jak znow sie nie uda.... to juz 5 stymulacja. Chyba po niej powiem sobie dosc..
@sssurykatka, @Blondasek85, przykro mi bardzo. Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny. Dzisiaj duzo wiecej nie napisze bo tez jakis dziwny dol nadszedl u mnie, corazl blizej chwili prawdy a ja mam coraz wiekszego nerwa!
Bedzie rok miedzy transferami
Ja odczuwam dziwne zobojetnienie... czasem jak sie skupie i sobie pomysle "a co jak sie nie uda" to owszem, łapie mnie stres. Ale przez wiekszosc czasu dzialam na autopilocie

Do góry