reklama
Malaga00
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, że przeżyłaś stratę [emoji17]Witajcie Czytałam ten wątek w Lipcu zeszłego roku. Obiecałam sobie, że jak wszystko pójdzie dobrze, to opiszę swoją historię Około roku staraliśmy się z partnerem o dzidziusia, gdy w końcu się nam udało, skakałam z radości. Niestety nie długo się nią nacieszyłam. Dokładnie 1 Lipca zaczęłam krwawić... (12 tydz) Szpital, a tam szybkie usg i ton lekarza(kolejna która myślała że urodzi..) straszny i zimny ciąża obumarła w 8 tyg. Jutro tabletki poronne...proponuję zostać w szpitalu i takie tam gadanie, którego już nie słuchałam. Przyszedł drugi lekarz aby potwierdzić, że mój skarb siedzi już sobie z innymi aniołkami...A teraz powiedz partnerowi, że sorry nie potrafię dać Ci dziecka... Przepłakałam całą noc w szpitalu(naszczęście miałam całą sale dla siebie). Nad ranem zasnęłam może na godzinę, by obudzić się z myślą w Sierpniu się uda. W Lipcu łyżeczkowanie, a w Sierpniu znowu pojawiły się 2 kreseczkiTrzeba wierzyć, nie zamykać się w czterech ścianach. Nawet jak wróciłam do pracy, to mówiłam że ja tylko na miesiąc . Dziś już mam 5 miesięcznego szkraba w domku. Wiem też, że jego braciszek czuwał nad nami Troszkę się rozpisałam, mam nadzieję że dotrwałyście do końca. Skrócił am opowieść jak tylko mogłam
Braciszek napewno czuwał i dalej czuwa i zawsze będzie w twoim serduszku. Bardzo współczuję kochana [emoji17] Ciężko mi się czyta to wszystko [emoji17] Od razu zalewam się łzami. [emoji17][emoji17]
Nawet człowiek sobie, nie wyobraża że można tak kogoś pokochać, nie widząc go. A te małe iskierki od razu skradają nasze serca i na zawsze w nich pozostają.Bardzo mi przykro, że przeżyłaś stratę [emoji17]
Braciszek napewno czuwał i dalej czuwa i zawsze będzie w twoim serduszku. Bardzo współczuję kochana [emoji17] Ciężko mi się czyta to wszystko [emoji17] Od razu zalewam się łzami. [emoji17][emoji17]
Malaga00
Dokładnie zgadzam się z Tobą kochana [emoji17][emoji17]Nawet człowiek sobie, nie wyobraża że można tak kogoś pokochać, nie widząc go. A te małe iskierki od razu skradają nasze serca i na zawsze w nich pozostają.
IrenaX
Mi się strasznie podobaja wozki Bebetto i Milu KidsJa mam bebetto Luca. Bardzo długa gondola że nada się nawet dla większego dziecka
IrenaX
IrenaX
Ja coś czuje, ze u mnie będzie znowu długa droga do zajścia w ciążeJa nie robiłam nic i po każdym, z 2, poronien zachodizlam w kolejnym cyklu. Ostatnio w czerwcu zaszłam w ciążę, w lipcu poronilam i w sierpniowy cyklu już byłam w ciąży.
IrenaX
O co chodzi z tym suwaczkiem ?Czy ktos mi.moze powiedziec jak ustawic suwaczek ? [emoji120]

IrenaX
My zaczęliśmy starania zaraz po pierwszym krwawieniu - choć (trochę obawy mamy)...Mi lekarz w szpitalu powiedział że po trzech pełnych cyklach można sie znowu starać.. za tydzień idę do lekarza to zapytam o jakieś wskazówki..
U mnie od zabiegu minęły już 3 pełne miesiące - a lekarz dał swiatelko już w tym samym mcu co był zabieg. Ale jak narazie nic. Możliwe ze po prostu za mało się staramy, bo tez zbytnio nie mamy możliwości (w dni płodne z 2 razy), chyba bede musiała isc ponownie na monitoring, bo mam wrażenie ze coś nie trafiamy w owu :/
reklama
IrenaX
Bardzo mi przykro ;( 3maj sięMi też jest przykro okropnie ...Nawet nie zdążyłam się cieszyć ..a jeszcze ten szpital muszę przeżyć .