miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
:
Ja mam oryginalne zegarki z Ali MK, Armani,DW,Svarowski![]()
No to na pewno oryginalne [emoji3][emoji4] ale rozumiem o co chodziło hah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:
Ja mam oryginalne zegarki z Ali MK, Armani,DW,Svarowski![]()
Oby tak zostałoJa jednak wczoraj dostalam okrestylko zazwyczaj mialam dwa dni wyjete z zycia a tu mnie nic nie boli ani przed ani teraz
Woda niegazowana, książki do czytania.Dziewuszki niektóre z was miały cukrzycę ciążowa .. podpowiedzcie co można wziąć do szpitala jak idę w odwiedziny do dziewczyny z cukrzyca ? [emoji39]
Nabiał tzn serek wiejski, jogurt bez cukru, warzywa, banan. W biedrobce mają sałatkè warzywna bez majonezu takà z mixem salat i biszkopty dla diabetologia. Nie pamiętam co jeszczeDziewuszki niektóre z was miały cukrzycę ciążowa .. podpowiedzcie co można wziąć do szpitala jak idę w odwiedziny do dziewczyny z cukrzyca ? [emoji39]
Wymyśliłam że kupię kilka gazet dla mamWoda niegazowana, książki do czytania.
Dzięki ! Biedronka koło szpitala to pewnie coś kupię z twojej listyNabiał tzn serek wiejski, jogurt bez cukru, warzywa, banan. W biedrobce mają sałatkè warzywna bez majonezu takà z mixem salat i biszkopty dla diabetologia. Nie pamiętam co jeszcze