Ann89
Fanka BB :)
U mnie 5 dni i gdy wcześniej jakoś na spokojnie podchodziłam dzisiaj już miałam myśl czy nie kupić jutro testaPrzybij piątkę. U mnie 7 dni do @. Też już czekam jak na szpilkach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 5 dni i gdy wcześniej jakoś na spokojnie podchodziłam dzisiaj już miałam myśl czy nie kupić jutro testaPrzybij piątkę. U mnie 7 dni do @. Też już czekam jak na szpilkach![]()
Tętno. Nie ciśnienieMalaga przy następnej wizycie powiedz o tym ciśnieniu i jeśli nie macie to kup sobie ciśnieniomierz, zawsze będziesz mogła skontrolowac i się uspokoić. Ja miałam duże skoki ciśnienia o tętna w ciąży i gin przepisał mi dopegyt w razie W.
Tzn chodzi o tętno, że bije mi szybciej serce czasami bez powodu, ale to normalne według mojej gin, bo miałam tak na początku ciąży jakbym miała co najmniej zawał dostać a dodatkowo stres wtedy to w ogóle był koszmar. Teraz znowu to samo i nie wiem czy przez stres czy ciążęMalaga przy następnej wizycie powiedz o tym ciśnieniu i jeśli nie macie to kup sobie ciśnieniomierz, zawsze będziesz mogła skontrolowac i się uspokoić. Ja miałam duże skoki ciśnienia o tętna w ciąży i gin przepisał mi dopegyt w razie W.
kochana powodzenia! mam nadzieje ze uslyszysz dzis slowa ktore choc troche sprawia umiech na Twej twarzy.Hej! Ja o 13 idę do tej przychodni przyszpitalnej i ciekawe jaki lekarz będzie... Tak czy inaczej trzymajcie kciuki, żeby ta torbiel była już trochę mniejsza niż tydzień temu.
Wiesz co wczoraj miałam dziwne zawroty głowy ale nie wiem czym mogą być spowodowane, może ciśnienie jakieś było wahajace się. Po za tym czuje się dobrze. W ogóle koleżanka z byłej pracy do mnie zadzwoniła i mówi, że ta cała koordynatorka co przyczyniła się do mojego zwolnienia z takim dziwnym uśmiechem na twarzy do niej "a ty słyszałaś, że Gosia poroniła?" i dzwoni do mnie zapytać się czy to prawda bo ta franca tak gada tam a ona pewnie od kierowników wie. Ogólnie to ta kobieta jest jakaś nienormalna i zawistna, koleżanka mówiła, że jedna dziewczyna z kas już powiadomiła kierownika o ciąży i nagle zaczęła krwawić, zawiezli ja do szpitala, na szczęście zdążyli i nic się nie stało, ale ta franca na drugi dzień "noo i co poroniła?" tak na info na głos z taką beką i zawiścią... Masakra.kochana powodzenia! mam nadzieje ze uslyszysz dzis slowa ktore choc troche sprawia umiech na Twej twarzy.
a jak sie czujesz tak ogolnie?
trzymam kciukiHej! Ja o 13 idę do tej przychodni przyszpitalnej i ciekawe jaki lekarz będzie... Tak czy inaczej trzymajcie kciuki, żeby ta torbiel była już trochę mniejsza niż tydzień temu.