annemarie
Fanka BB :)
Justynka ja urodzisz to pogadamyA co się działo, jeśli można wiedzieć? Ja żyję ciągle z tą myślą z tyłu głowy, że dojdzie do przedwczesnego porodu.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justynka ja urodzisz to pogadamyA co się działo, jeśli można wiedzieć? Ja żyję ciągle z tą myślą z tyłu głowy, że dojdzie do przedwczesnego porodu.![]()
Badali i jest podobno idealna. Tymbardziej, że tutaj ze 3 dni pobiore i co dalej? Wrócę do domu i koniec? Czy znowu jakieś stopniowe odstawienie.. ? Nie wiem co o tym myślec...A badali Ci szyjke. Czasami dają progesteron jak szyjka się troszkę zmienia lub skraca. Poza tym jeśli tak bez badań to dziwne właśnie.
Przy bliźniakach jest tak często ale to 2-3 tyg wczesniej nic się nie stanie. Masz jeszcze sporo czasu nie myśl o tym.A co się działo, jeśli można wiedzieć? Ja żyję ciągle z tą myślą z tyłu głowy, że dojdzie do przedwczesnego porodu.![]()
Ja dopiero wczoraj odstawiłam.. taką decyzja lekarza. A czemu jesteś w szpitalu ?Dawno temu już zeszłam z wszystkich leków, w tym z luteiny. A teraz, tak jak Wam pisałam, jestem w szpitalu. No i lekarz kazał mi znów brać. Zastanawia mnie po co to? Nie mam żadnych plamie, progesteronu też mi nie badali. Czy jest sens znów w to wchodzić?
No to jak wszystko dobrze to nie rozumiem po co Ci ta luteina kochana. Dopytaj się. Jak nie będą mieć konkretnego wskazania to sobie daruj. Takie doraźne branie progesteronu to też jest nie dobre.Badali i jest podobno idealna. Tymbardziej, że tutaj ze 3 dni pobiore i co dalej? Wrócę do domu i koniec? Czy znowu jakieś stopniowe odstawienie.. ? Nie wiem co o tym myślec...
@dżoasia jak jak Ci dziękuję za tę wiadomość.
Wiem że każde leczenie inne i podstawy tego leczenia też,ale wy w miarę jesteście zgodne z lekami, dawkowaniem i wogole i nie wiem czemu jakoś pomysł doktora mnie zmartwil, że może myśli że nie ma się co wymyślać bo zarodek słaby to i tak się nie uda
Boże ale mi głupoty do głowy przychodzą, jak nie żeś wiruje do transferu to bede normalnie cudem medycznym
@dżoasia raz jeszcze many thanks
@Mieciu85 kochana jesteś :*
Jestem przed miesiączką, mam nadzieję ostatnia w tym rokui to hormony mną rządzą.
Uczę się na waszych historiach, dzięki bb poszerzyła diagnostykę i znalazłam "problem"
Dzięki za wszelką pomoc
Wiem kochana ze Ty teraz jestes po tym leczeniu i mocno trzymam kciukia jakie miałaś dawki leków?
Byłoby Asiu zbyt pięknie![]()
![]()
A która doba po transferze?No wiec wynik dzisiejszej bety wynosi 6793 mlU/ml