paulina1994
Fanka BB :)
PewnieDziękuję bardzo, jest mi strasznie miło [emoji17] Jutro właśnie idę na spacer i obiad z przyjaciółką, zaprosiła mnie i skorzystam [emoji9]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PewnieDziękuję bardzo, jest mi strasznie miło [emoji17] Jutro właśnie idę na spacer i obiad z przyjaciółką, zaprosiła mnie i skorzystam [emoji9]
Ja też z 10 lipca ale podobno wtedy upaly były straszneJa rodziłam w lipcu młodszego i wcale nie było tak źle. Fakt, że rodziłam 10.07, a prawdziwe upały zaczęły się dopiero później. Młody spał w pampersie samym i pod tetrą.
Gratulacje
Widać za pierwszym spojrzeniem [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
I tego tobie życzę.ufff dziewczyny dziękuję, już myslalam, że mam zwidy tak długo się wpatrywalam w tą upragnioną moją pierwszą drugą kreskę... oby była coraz mocniejsza
ufff dziewczyny dziękuję, już myslalam, że mam zwidy tak długo się wpatrywalam w tą upragnioną moją pierwszą drugą kreskę... oby była coraz mocniejsza
Slabo ale widac 2 krecheDziewczyny,
Bardzo Was proszę o pomoc.. jest druga kreska czy sobie wmawiam że coś widzę? Dziś planowany termin @, nie przyszła, nie wytrzymalam i zrobiłam test o 19....
Biologia biologią, jak miałam puste jajo to sobie tak właśnie tłumaczyłam że natura zrobiła swoje ale strata dziecka w 7mcu do tej pory jest dla mnie nie do zrozumienia, to już nie biologia ale złośliwość losu. Takie moje zdanieJa też uważam, że jedzenie i chemia w nich ma duży wplyw. Ale tez sztuczne i na siłę podtrzymywanie ciąży. Czasami biologia wie co robi i choć boli nas to tak mocno ( też poroniłam) to jednak trzeba pozwolić jej działać.
WidaćDziewczyny,
Bardzo Was proszę o pomoc.. jest druga kreska czy sobie wmawiam że coś widzę? Dziś planowany termin @, nie przyszła, nie wytrzymalam i zrobiłam test o 19....
Gratuluje kreska wwidocznaDziewczyny,