Betii35
Fanka BB :)
@martoosia04 a który dc u Ciebie?
Ja mam lenia od rana. Siedzę nad kawa i się budze A praca czeka buuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze to ten cyklDzień dobry. Miłego wtorku dziewczyny :* u mnie skok temp. do 37,21 i ból jak na @ od samego rana.
@martoosia04 a który dc u Ciebie?
U mnie pół nocy mamooooo szczerze jak już słyszę to przeciągnięte słowo to już drgawek dostaję [emoji23]a zrobiłam się taka wygodna że każda pobudka w nocy sprawia że mnie krew zalewa, w dodatku gdy młody ostatnio się budzi kilka razy w nocy a ja na 4:30 wstaje do pracyA ja od 3:40 na nogach [emoji849] młodszy doszedł do wniosku ze sie wyspał juz. [emoji849]
Pomiaru nie robiłam. Mam nadzieje kimnac jak M. zawiezie chłopców do szkoły i przedszkola.
Spokojnie ja w pierwszej ciąży chyba ok 20tc-22dc poczułam [emoji4]Że prawdopodobnie będziesz musiała troszkę dłużej zaczekać na pierwsze ruchy niż pozostałe koleżanki kwietniówki. A o innych właściwościach łożyska na przedniej ścianie, wadach czy zaletach, nie słyszałam.
U mni wg usg 19tc w trakcie a ruchów jeszcze żadnych...
Widać widać gratulacjeDziewczyny,
Bardzo Was proszę o pomoc.. jest druga kreska czy sobie wmawiam że coś widzę? Dziś planowany termin @, nie przyszła, nie wytrzymalam i zrobiłam test o 19....
No to trzeba czekać i zobaczyc. Oby wredny malpiszon nie przyszedłDziewczyny zrobiłam z rana test ale wyobraźcie sobie że nie było pepitki w środku (albo gdzieś wypadła, ale szukałam i nie znalazłam) i zakrapialam po kropelce z patyczka [emoji23] raczej w ciąży nie jestem, jakiś cien cienia cienia widać ale toteż może być testowa wiec czekam na @. Dzisiaj 30dc więc dziś powinna być [emoji17]Zobacz załącznik 907938Zobacz załącznik 907939Zobacz załącznik 907940