reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No ja Wam powiem, że z taką sytuacją się nie spotkałam jeszcze. Czyli ona teoretycznie i praktycznie w tej ciąży nie jest, więc co powie po domniemanym porodzie jak dziecka nie będzie o_O Nie wiem czy to po złości czy to juz podchodzi pod jakaś chorobę ; o
Powie, że dziecko umarło, bo przecież takie rzeczy się zdarzają. Ja jutro pojadę sobie specjalnie do tego mięsnego i zobaczę jak ona leży w szpitalu. ;P

reklama
Masakra co te baby mają w głowie o_O a brzuch jej chociaż widać ?
Ale to chyba w tak zaawansowanej ciąży to się już nie chodzi do pracy ;P poza tym widać brzuch ciążowy który jest wielki tuż pod koniec.;p
My to wiemy, ona się wybrania tym bo jest otyła i twierdzi, że u niej nie widać, tylko ona powiem wam, że nawet trochę schudła. xD No i tydzień po terminie chodzić do pracy zakatarzona i skarżyć się, że trzeba iść do pracy bo l4 się kończy? :D

My to wiemy, ona się wybrania tym bo jest otyła i twierdzi, że u niej nie widać, tylko ona powiem wam, że nawet trochę schudła. xD No i tydzień po terminie chodzić do pracy zakatarzona i skarżyć się, że trzeba iść do pracy bo l4 się kończy? :D
Pic na wodę serio haha :D nawet u pań przy sobie widać ciążę ; o

Dziewczyny ciężarne, czy u was śluz był taki ciągnący, długi kremowy? Bo dziś taki mam... i tak wiecie, zastanawiam się ;)
U mnie cały czas od terminu @ taki kremowo-wodnisty podbrzusze boli jak na @ aż sprawdzam czy czasem nie zawitała. Na razie spokój żadnych płomień. A wizyta dopiero w piątek.

@Maliina Malinko,na mdłości w ciąży jest dostępny w aptekach preparat Mamarin. Bierzesz zaraz po przebudzeniu i popijasz czymś słodkim i już. U mnie działało.
Są jeszcze takie opaski na nadgarstek dostępne na Internecie,ale nie znam.
I jest jeszcze lek Torecan na receptę od lekarza. Działa na zawroty głowy głównie i jest oczywiście bezpieczny.
Poprobuj coś bo takie odczucia skuteczne odbieaja ochotę na wszystko.
Pozdrawiam cieplutko:)
Bardzo Ci dziękuję za informację:*
Dziewczyny ciężarne, czy u was śluz był taki ciągnący, długi kremowy? Bo dziś taki mam... i tak wiecie, zastanawiam się ;)
Na samym początku wodnisty a pozniej właśnie kremowy i tak do teraz

reklama
Do góry