GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mój też lubi lampy, chyba bardziej niż karuzelęDziewczyny czy wasze dzieci tez maja zaciesz do lampy na suficie? Moja jest strasznie zaintrygowana lampami sufitowymi i zaciesza do nich![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój też lubi lampy, chyba bardziej niż karuzelęDziewczyny czy wasze dzieci tez maja zaciesz do lampy na suficie? Moja jest strasznie zaintrygowana lampami sufitowymi i zaciesza do nich![]()
Co te dzieciaczki widza w tych lampachMój też lubi lampy, chyba bardziej niż karuzelę![]()
Chyba nie zazdroszczęJa w każdą ciążę zaszłam po 1 sexie.
No właśnie nie wiem, może jak będzie starszy to mi powieCo te dzieciaczki widza w tych lampachprzeciez to tylko wisi,nawet nie jest kolorowe i sie nie rusza
![]()
No ja musiałam Michała wziąć na głodnego i bez snu (nie spał od 4 godzin). Tam go nakarmiłam i uśpiłam. Bo to badanie wykonuje się w głębokiej fazie snu.Jak?
Muszę zadzwonić i dopytać w takim razie.
Haha umarłam ze śmiechu [emoji16]Dziś rano jak Mały się przebudził wzięłam go do łóżka i zaczął znów przysypiać. Ja też zasnęłam a po jakimś czasie obudziło mnie coś dziwnego...Kacper ssał mój nos![]()
Haha. Kulam się ze śmiechu [emoji23]Dziś rano jak Mały się przebudził wzięłam go do łóżka i zaczął znów przysypiać. Ja też zasnęłam a po jakimś czasie obudziło mnie coś dziwnego...Kacper ssał mój nos![]()
Wkładka sama 600 zł plus cena za założenie, u mnie w mieście ok 400 zł biorą lekarze. No i później za ściągnięcie też trzeba zapłacić.
Najlepiej zakładać podczas okresu no ale mi lekarz mówił że bez też się da.
karmisz piersią więc okres możesz dostać nawet za kilka miesięcy. Ja dostałam po 10mies jak karmiłam syna.
Lena skonczyla dziś 8 tyg![]()
Ładnie unosi główkę, fajnie trzyma już zabawkę i się bawi, a także pięknie uśmiecha się do rodziców [emoji173]️
Zobacz załącznik 908283
Zobacz załącznik 908285
Zobacz załącznik 908284