G
gosc19
Gość
W miarę ok. Czasami tylko dołki łapieKochana nawet do 6 tyg może przyjść![]()
To super , że chcecie się starać :* A jak się czujesz ogólnie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W miarę ok. Czasami tylko dołki łapieKochana nawet do 6 tyg może przyjść![]()
No i co lekarz to inaczej mówi. W szpitalu ze 3 cykle trzeba odczekać A z kolei mój ginekolog ze pol roku [emoji23]Kochana nawet do 6 tyg może przyjść![]()
Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4]Czas pedzi strasznie juz masz 11tcCzekam z utesknieniem az ja zobacze raczki i nozki machajace.
Dzis wieczorem biore zastrzyk i prosze 3 mac mocno kciuki by wszystko sie udalo.
U mnie pierwsza @ po poronieniu przyszła jak w zegarku w 28dc. Tylko ja miałam zabieg i gin mi mówił aby od niego liczyć 1dc.No właśnie nie wiem jak to teraz działa [emoji12]
Ja się tak czułamDziewczyny, czy któraś z Was czuła się jak na @ a okazało się że jest w ciąży? Mam najdłuższy PMS w życiu - od samej owulacji ból piersi i podbrzusza, już mam dość [emoji17] no i nie wiem czy mieć jakąś nadzieję czy czekać.
Ale i piersi i brzuch? Bo ja już nawet nie chcę mieć nadzieji [emoji57]Ja się tak czułam
Ja się czułam jakbym miała ostry PMS.Dziewczyny, czy któraś z Was czuła się jak na @ a okazało się że jest w ciąży? Mam najdłuższy PMS w życiu - od samej owulacji ból piersi i podbrzusza, już mam dość [emoji17] no i nie wiem czy mieć jakąś nadzieję czy czekać.
Piersi od samego początku były spuchnięte i miałam przez długi czas bóle jak na @ ale inne i silniejsze, że w nocy się budziłam bo tak bolało. Dodatkowo u mnie cera od samego początku się zaczęła pogarszać. No i PMS miałam bardzo silny. I w cyklu w którym zaszłam miałam bardzo dużo śluzu jakby taki płodny, cały czas uczucie mokrości.Ale i piersi i brzuch? Bo ja już nawet nie chcę mieć nadzieji [emoji57]
To zrozumiałe, że łapiesz dołki, nie dziwie sięNo i co lekarz to inaczej mówi. W szpitalu ze 3 cykle trzeba odczekać A z kolei mój ginekolog ze pol roku [emoji23]