reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzien dobry mamuśki :) ja jak zwykle z kawusia przed pracą.Dzisiaj kończe duzo wczesniej bo mam wizyte ze szczepieniem małej i starszej wiec piekny dzien sie zapowiada.Strasznie sie boje tych szczepionek .Nigdy nie zaglebialam sie w ten temat ale powiem wam ze zawsze chodze z sercem na ramieniu.
A wy kochane jak dzisiaj ?
Dzień dobry, ja od 5 nie śpię, ale to chyba wina tego, że wczoraj lekko po 22 padlam. Wczoraj byłam u endokrynologa i wszystkie hormony w porządku, trochę TSH się podniosło ale lekarka mowi że to w ciąży normalne i zwiekszyla dawkę leku :)

reklama
Dzień dobry, ja od 5 nie śpię, ale to chyba wina tego, że wczoraj lekko po 22 padlam. Wczoraj byłam u endokrynologa i wszystkie hormony w porządku, trochę TSH się podniosło ale lekarka mowi że to w ciąży normalne i zwiekszyla dawkę leku :)
kurde po 22? ja od dwoch tygodni chodze spac przed 20;30...no nie umiem wytrzymac dluzej :p taka spiaca i zmeczona jestem

Dzien dobry mamuśki :) ja jak zwykle z kawusia przed pracą.Dzisiaj kończe duzo wczesniej bo mam wizyte ze szczepieniem małej i starszej wiec piekny dzien sie zapowiada.Strasznie sie boje tych szczepionek .Nigdy nie zaglebialam sie w ten temat ale powiem wam ze zawsze chodze z sercem na ramieniu.
A wy kochane jak dzisiaj ?
Ja dopiero po śniadaniu ;) Kawa dopiero w planach. Rozumiem co czujesz, ja z młodym też nienawidzę chodzić na szczepienia. Całe szczęście kolejne będzie miał w piątym roku życia, więc narazie spokój ;) Dzisiaj się chyba wybiorę z mężem na jakieś zakupy, muszę sobie sprawić nowe, luźniejsze spodnie, bo prawie wszystkie, które mam cisną mi brzuch :o

reklama
Do góry