Ka.2606
Fanka BB :)
Migdalove, a nie mieliście w planach się zabezpieczać?[emoji16]To u nas jeszcze lepiej! Mieliśmy zacząć się starać od wiosny a tutaj już mamy 14 dc i na koncie 7x[emoji173]️ także ten...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Migdalove, a nie mieliście w planach się zabezpieczać?[emoji16]To u nas jeszcze lepiej! Mieliśmy zacząć się starać od wiosny a tutaj już mamy 14 dc i na koncie 7x[emoji173]️ także ten...
Mieliśmy takie plany, ale jak to plany, często się zmieniają.Migdalove, a nie mieliście w planach się zabezpieczać?[emoji16]
O kurcze[emoji173]️ Chciałabym mieć tyle serduszkowania![]()
ObySuper![]()
oby szybko Wam poszło
![]()
i na święta będzie cudowny prezent
![]()
Nie Ty jedna zacofana bo ja tez. Insta nie mam i nawet nie wiem na czym on polega heheTak patrzę na te wasze konta na instagramie i podziwiam..I wogole jakie wy ładne.
Ja to coś nie umiem się odnaleźć na tym instagramie..Dopiero niedawno znajoma mi wytlumaczyla co i jak się tam " klika"jakos ciezko mi sie tam.siebie znalesc
wystarczy mi chyba konto na fb
pewnie długo potrwa żebym instagrama polubiła. Jakaś ja do zacofana.. haha.
Wielkie gratulacjeDziewczynki chyba się udało [emoji4] mam 1000 myśli na sekundę Zobacz załącznik 908769
Ooo gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] zapraszamy na czerwcowki [emoji8]Dziewczynki chyba się udało [emoji4] mam 1000 myśli na sekundę Zobacz załącznik 908769
Jak 14dc to raczej nie na implantacje bo zdecydowanie za wcześnie... raczej na owuDziewczyny błagam powiedzcie mi jest 14dc. Właśnie zobaczymym no może 2-3 kropelki krwi na papierze może być to inplatacyjne? Czy coś nie wiem sama