Gatta92
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję, że jeszcze poczeka[emoji28] mam jakieś tam skurcze, ale nie nasilają się. Tylko po zdjęciu krążka mam takie paskudne ciągnięcie w dół[emoji52]O kurcze, powitamy maluszka? [emoji7]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że jeszcze poczeka[emoji28] mam jakieś tam skurcze, ale nie nasilają się. Tylko po zdjęciu krążka mam takie paskudne ciągnięcie w dół[emoji52]O kurcze, powitamy maluszka? [emoji7]
Mowia, że każdy poród inny. Ja jak miałam te skurcze ostatnio to też były zupełnie inne niż dotychczas. Ja ostatnio przy skurczach co 4 minuty zaczęłam się zbierać do szpitala i się rozeszły [emoji14]U m mnie przy skurczu nieboli cały brzuch tylko dół i rozchodzi się na plecy i biodra kurde niepamietam jak było przy tamtej dwójce
Do 40- 50 sekund narazie między 4 a 5 minut
A od godziny się zaczęły cały dzień parcie na odbyt i bol piczki
@Weronikakrz wykąp się właśnie w ciepłej wodzie i zobacz czy przejdą [emoji4]Weź kąpieljak nie przejdzie to znaczy że maluszek się pcha na świat [emoji7]
Oj kochana trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze [emoji6]Dziewczyny skurcze mnie męczą zobaczymy jak długo będą trwały narazie są co 4 minuty
Jeżeli to będzie już to życzę szybkiego porodu i zdrowego pięknego dziecka [emoji6] czekamy na informacjęTrzeci raz próbuję wkleić wiadomość i coś mi przerywa za każdym razem[emoji4]
Raczej teraz Was nie doczytam, spróbuję później, bo będę mieć sporo czasu w tym szpitalnym łóżku[emoji4]
Miałam dzisiaj wizytę z ktg i lekarz skierował mnie do szpitala. Na ktg wyszły skurcze.
Czekałam na przyjęcie od 12.20 i dopiero teraz znaleźli mi miejsce na sali. Na ktg w szpitalu pisały się skurcze, na szczęście nie mocne, ale regularne. Ściągnęli mi pessar i zostawili na obserwacji czy coś się rozwija.
Mam 3cm rozwarcia, szyjka miękka. Mała wg USG 2350g[emoji4]
Mamy zakaz współżycia, ale jeszcze tylko kilka dni i jazda heheheJeśli się też współżyje to palec krzywdy nie zrobiAle fakt, że nie mając bladego pojęcia badanie się nie ma żadnego sensu.
Niby wieloródki doswiadczone, a jednak zielone [emoji23]Zaraz się zbiorę do wanny i tak pewnie te przepowiadajace skurcze kurde już 3 ciąża a ja nie rozpoznaje skurczy
Przy pierwszym 10 lat temu krzyżowe skurcze a przy drugim tylko bóle parte i po porodzie a teraz to gorzej panikuje jak przy pierwszym [emoji16][emoji16]