miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Chętnie tylko, że w najbliższej okolicy nie mam sklepu.z bezalkoholowymnawet w moim Rossmannie nie znalazłam
W Kauflandzie jest chyba takie bezalkoholowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie tylko, że w najbliższej okolicy nie mam sklepu.z bezalkoholowymnawet w moim Rossmannie nie znalazłam
Z moim glodomorkiem to chyba bym musiała mm zrobić, bo ciągle wisi na cycu. Jak się oderwie od cycka to już mi się nie chce męczyć swoich cycków i swojej psychiki na ściąganieZawsze możesz wypić i maleństwu później podać butelkę z mm albo z wcześniej ściągniętym mlekiem swoim. Aż 4 butle to chyba gdybys pół litra wina planowała wypić [emoji5]
Hmmm kaufland daleko ale może przy okazji jak niedługo będę jechać do Niemiec to zrobię małe zapasy w ich kauflandzieW Kauflandzie jest chyba takie bezalkoholowe.
Z moim glodomorkiem to chyba bym musiała mm zrobić, bo ciągle wisi na cycu. Jak się oderwie od cycka to już mi się nie chce męczyć swoich cycków i swojej psychiki na ściąganiemoże kiedyś wyrośnie z tego i da się matce napić
Hmmm kaufland daleko ale może przy okazji jak niedługo będę jechać do Niemiec to zrobię małe zapasy w ich kauflandzie![]()
U nas nie działa nawet położenie na brzuszku na kupe . Wtedy mu się jedynie łatwo odbijaDokładnie, pozycja jak do odbicia po jedzeniu lek na szybką kupkę i łatwego bąka+ ew położenie na brzuchu - ale tu jest więcej nerwów.
Też nie działa [emoji16]Mi bardziej chodziło o taką pozycje, że brzuszek dziecka leży na dłoniach, buźka obrócona w stronę podłogi. Jedną dłoń wkładamy pomiędzy nóżkami, drugą od strony główki![]()
A widzisz, taki samolocikMi bardziej chodziło o taką pozycje, że brzuszek dziecka leży na dłoniach, buźka obrócona w stronę podłogi. Jedną dłoń wkładamy pomiędzy nóżkami, drugą od strony główki![]()
Mój rzadko kiedy nie chce jeść. Butlę akceptuje ale jak najrzadziej chcialabym podawać mmU nas tez ostatnio Kornelia co godzinę wisi na cycu i to chyba jakiś skok rozwojowy. Tak to jest grzeczna jak zawsze, ale je bardzo często. I tez nie mam jak się nawet napić czegokolwiek, bo u nas jeszcze akcja taka, że młoda odrzuciła butelkę i nie chce z butli pic także ja to chyba za pół roku czegokolwiek się napije [emoji28][emoji28]