reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak to ten opis Elisabeth:tak::tak:. Moj tez krazyl miedzy domem a szpitalem ale my mamy szpital przez ulice:tak::laugh2:.( dziwne bo mnie sie otworzylo:confused:)

No dobra teraz to juz naprawde uciekam bo Kubus wstal. To narazie:-)

reklama
ELIZABETH

logosrv.aspx
logosrv.aspx

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

Ja mam pytanko czy ktoras moze orientuje sie czy w niemczech trzeba plaic za szczepionke przeciw pneumokoka??? jezeli tak to ile???
A tak to u nas nic ciekawego sie nie dzieje nudy, nudy i jeszcze raz nudy...pogoda do bani nawet na spacerek nie idzie wyjsc bo mala ma katarek a nie chce by mi sie bardziej rozchorowala...caly dzien przed kompem siedze czytam co tylko sie da i juz pomalu nawet na necie nie mam c robic kurcze jak ja nie lubie jesieni

zjadłam wafelka waniliowego bez polewy i młodego brzuch boli... myślałam, ze moge, w sumie to nic takiego, a tu taka niespodzianka... ale mam ochote na słodycze!!

SIKORECZKO oby Madzia dziś całą noc przespała... mój Miki tez jak tylko wypadnie mu cyc z buzi to od razu w płacz... przyzwyczaił sie ze zasypia z cyckiem w buzi i tyle... w nocy to mi jest obojętne, bo przestałam miec schizy ze go przygniote i tez sobie spie... ale w dzień troche ciezko, bo nie za duzo moge zrobic w domu...

IWONA.C i jak tam kawaler natalki???

mały sie budzi, wow, nawet udało mi sie strone przeczytac tego co napisałyście...

Opis jest poprostu rewelacyjny:tak::-DNormalnie facet powinien powieści pisać:tak::happy::laugh2:
Klavell ja się nie orientuję w szczepieniach ale na forum jest wątek gdzie wypowiadają sięmamy z Niemiec więc one na pewno coś Ci odpowiedzą:tak:
A ja uporałam się ostatecznie ze sprzątaniem- teraz było już tylko mycie podłóg bo dzieciaki kurze powycierały- nieszkodzi że mama trochę poprawiła;-)Teraz oglądają bajeczkę więc mam dla siebie chwilkę:-)Muszę ich położyć jeszcze i bajeczkę poczytać i biorę się za robienie gołąbków:-pDo później

Ale się dziś urobiłam :-( padam na tawarz :sad:
Zmieniłam sobie firaneczki w pokoju i teraz siedzę i się przyglądam tak mi się podobają :-)

Jestem trochę zła bo mieliśmy jechać jutro z moimi rodzicami na cmentarz na groby moich dziadków, ale wymyślili sobie, że pojadą tam raniutko ( to jest 60 km. od Radomia) i nie jadę, bo jak zerwę Jędrka ze snu to będzie miał humor nie do zniesienia. O i tyle z wyjazdu. Pójdziemy na nasz cmentarz.

mama w boju witaj.

renifer zdrówka dla Mikołajka. Bidulek.

Aniab super musi być ta książka, jak Twoje dzieci tak sie nakręciły do sprzątania.

Iwona czytałam to. Bardzo fajnie gość opisał poród swojej córeczki.

Ania138 fajne suwaczki.

elisabeth ale Ci synek prezent zrobił. Brawa dla Kubusia!

Rety dziewczyny jak czytałam o randkach Waszych dzieci to :-D:-D:-D:-D tak się uśmiałam. Wcześnie teraz towarzystwo się rozkręca :tak::-D

Sewa to dobrze że się podobają bo gorzej jak byś się nawieszała, namęczyła a potem byś stwierdziła że jednak to nie to:-D:tak:
A ja tak z doskoku sobie tu zerkam i szykuję jedzonko. Przed chwilą przyjechał męża kuzyn i przyniósł moim dzieciakom zabawkę- sztucznego cycka:szok::-DNormalnie one oszalały na jego punkcie. Chodzą i rzucają nim a mały krzyczy: cycy!:-D

reklama
u nas miły wieczorek Emilka biega w stroju wiedźmy :szok: i straszy ludzi hehe a poważnie miałam juz pierwszych Halloweenowych gości ale troche sie zawiodłam bo mieli jakies marne maski zadnych przebran ale nie zniechecam sie czekam na nastepnych :tak: moze sie doczekam

a to moja wiedźma
DSC04333.JPG

DSC04346.JPG

Do góry