reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zapomniałam Wam napisać że wczoraj moja teściowa poszła do fryzjera i obcięła sie bardzo podobnie do mnie i jak sie okazało do swojej siostry ( :-Dchce być na czasie), ale co mogę powiedzieć włosów to jej ubyło ale lat nie! :tak::-D:-D:-D

Zanim powiem dobranoc, napisze:
Vici duzo zdrowka zycze.
Elisabeth jeszcze raz wszystkiego naj i wielkie gratki dla Kubusia.:tak:
Kasiula piekna wrozka, o przepraszam wiedzma;-):-)
Ania, Reniferek moj Grzes tez wolalby caly czas na mnie patrzec;-), ale na szczescie interesuje sie juz zabawkami,wiec ja mam nieraz chwile "prywatnosci":-D. Oststnio tez zauwazyl telewizor i lubi ogladac. Kolejny telewidz mi rosnie.:-D
Ja tez jem duzo slodyczy (czasem az przerazaja mnie ilosci slodyczy, ktore "wchlaniam":baffled:), ale na szczescie Grzes nie reaguje.

To chyba juz wszystko co chcialam napisac. Wiec mowie: dobranoc i zycze wszystkim spokojnej nocki i milego dnia, bo jutro raczej nie zajze.

Witaj Hana. Widzę że mieszkasz niedaleko:-) Ja do Szczecina mam 20 pare km.
Moje dzieci dziś sprzątały i jak im się podobało. Naprawdę polecam tą książeczkę.:-D
witaj... no fajnie wiedzieć,ze ktoś niedaleko mieszka ...bo jakoś mało mam ze sz-na i okolic... i o jakiej cudownej książce mówicie?

żebyście wiedziały jakie ja czasem rzeczy znajduje pochowane w Jej pokoju.......normalnie włosy dęba stają. Bo po co chodzić do kuchni odstawić np. szklankę czy talerzyk, jak można sobie do szuflady z bielizną schować, nie??
ha..... moja też tak zostawia....... kiedyś zrobiła affere,ze jakieś robaki ma... a poprostu coś napaprała bawiąc się i schowała do szuflady... no i zalęgły się jakieś muszki:szok:

A mój synek zrobił mi najpiękniejszy prezent, bo zaczął chodzić!!!
gratuluje bardzo... oj to teraz trzeba mocniej uwazac...
Ja mam pytanko czy ktoras moze orientuje sie czy w niemczech trzeba plaic za szczepionke przeciw pneumokoka??? jezeli tak to ile???
z te3go co sie orientuje ta tam maja w standardzie te szczepienia:tak:

u nas miły wieczorek Emilka biega w stroju wiedźmy Zobacz załącznik 57694

Zobacz załącznik 57695
ale super wyglada Twoja córunia:tak:
ja jutro niestety pierwsze święta bez cmentarza, siedzimy z mikim w domu - tatus jedzie reprezentowac rodzine...
u nas reniferku podobnie:tak:... moi juz smigaja po cmentarzu:-D...
pozdrawiam reszte dziewczynek... skrobie jednym palcem a młody mi wyje... zmykam...
ale Wy duzo piszecie:szok: no i przepraszam nie sposób sie do wszystkich odniesc...:rofl2:

dzień dobry
zgodzę sie z wami może być księżniczka w przebraniu wiedźmy :tak::-D
mała jeszcze śpi, Zuzia już przyprowadzona, a ja patrze na dzień dobry tvn
dziś jadę do księgowej bo rozliczyła mojego męża i muszę jechać po dokumenty

a tak w ogóle to dzień doberek:-D
no młody po walce uciąl komara... pewnie 15minutowego bo on szybo śpi... a ja mam chwilkę czasu... choć już w brzuszku mi piszczy z głodu... zaraz cosik wciagnę......
moi jeszcze na cmentarzu...... oj lubę tą ciszę:tak::tak::tak:..... bardzo....a tak rzadko ona ostatnio jest...
witaj kasiula... to dziś też leci dd tvn?.. fajnie bo myślałam,że same smuty i filmy, które już wszyscy znamy:laugh2::sorry::baffled:

reklama
Do góry