reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochane a ja do Was wpadłąm na chwilkę, miałam dłużej posiedzieć, bo Kuba dopiero zasnął ale teściowei zaraz beda...

Dziękuję Wam pieknie za życzenia, jesteście cudowne!!!

A mój synek zrobił mi najpiękniejszy prezent, bo zaczął chodzić!!!

reklama
WIELKIE BRAWA DLA KUBUSIA:tak::-)

Ja tez juz zmykam bo niedlugo M przyjdzie z pracy i jedziemy na duuze zakupy;-). Milego popoludnia i do poczytania - chyba dopiero w piatek. Pa pa:-)

Elisabeth, no to piękny prezent Synuś Ci zrobił, pewnie specjalnie tak sobie wykombinował żeby właśnie dziś Cię tak uszczęśliwić.
Brawa dla Niego.
Mama w boju- kliknij na jeden z suwaczków i otworzy Ci się stronka

VICI pozdrow Novaczke od nas i niech do nas zaglada od czasu do czasu:tak::tak:

SIKORECZKA to ty nie predko bedziesz tesciowa jak twoj synek bedzie tak przebieral w tych pannach;-):laugh2::laugh2::rofl2:.

GOSIACZEK niezle :szok: na szczescie moja mloda takich pomyslow jeszcze nie ma:happy:
HE HE albo Sikoreczka szybko wnuków się doczeka ;-)
J też swego czasu do kuchni miałam daleko ale u mnie wszystko stało na wierzchu i czekało :zawstydzona/y:

witam dopiero startuje na tym forum, i mam pytanie gdzie znajde takie "suwaczki"??
pozdrawiam wszystkich. mam nadzieje, że za niedłgo wdrąze się w to forum:tak:
Hej. Kliknij na jakiś suwaczek który Ci się podoba i otworzy Ci się strona z której on jest i będziesz mogła zrobić swój :tak:, powodzenia
Kochane a ja do Was wpadłąm na chwilkę, miałam dłużej posiedzieć, bo Kuba dopiero zasnął ale teściowei zaraz beda...

Dziękuję Wam pieknie za życzenia, jesteście cudowne!!!

A mój synek zrobił mi najpiękniejszy prezent, bo zaczął chodzić!!!
Śliczny prezent :tak::-D, BRAWA DLA KUBUSIA

Aniu widze nowe suwaczki SUPER!!! w końcu sie udało co??he he:-)

A ja czekam na teściów... a za oknem już prawie ciemno... buuu...:-(

reklama
Iwonka nie chce mi się otworzyć:-(ale czy to jest opis porodu widziany oczyma taty? jeśli tak, to chyba juz go czytałm i fajne to było... ciekawe czy mój mąż tez tak przeżywał?:-D

P.S. Czy to jest ten opis, gdzie tego biednego ojca odsyłali co chwile i tak jeździł między domem a szpitalem?

Do góry