sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki życzę!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj... no fajnie wiedzieć,ze ktoś niedaleko mieszka ...bo jakoś mało mam ze sz-na i okolic... i o jakiej cudownej książce mówicie?Witaj Hana. Widzę że mieszkasz niedaleko:-) Ja do Szczecina mam 20 pare km.
Moje dzieci dziś sprzątały i jak im się podobało. Naprawdę polecam tą książeczkę.![]()
ha..... moja też tak zostawia....... kiedyś zrobiła affere,ze jakieś robaki ma... a poprostu coś napaprała bawiąc się i schowała do szuflady... no i zalęgły się jakieś muszkiżebyście wiedziały jakie ja czasem rzeczy znajduje pochowane w Jej pokoju.......normalnie włosy dęba stają. Bo po co chodzić do kuchni odstawić np. szklankę czy talerzyk, jak można sobie do szuflady z bielizną schować, nie??
gratuluje bardzo... oj to teraz trzeba mocniej uwazac...A mój synek zrobił mi najpiękniejszy prezent, bo zaczął chodzić!!!
z te3go co sie orientuje ta tam maja w standardzie te szczepieniaJa mam pytanko czy ktoras moze orientuje sie czy w niemczech trzeba plaic za szczepionke przeciw pneumokoka??? jezeli tak to ile???
ale super wyglada Twoja córunia
u nas reniferku podobnieja jutro niestety pierwsze święta bez cmentarza, siedzimy z mikim w domu - tatus jedzie reprezentowac rodzine...