RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ANIA gratulacje z okazji wygrania aukcji!!! jesli chodzi o perfekcyjną panią domu, to ona na szczescie nie działa na mnie... zresztą ledwo dzis zdążyłam obiad ugotowac, a tu mowa sprzątanie... młody po karmieniach zaczyna miec oczy jak piec złotych i nie chce spac tylko chce sie na mnie gapic...jak mu znikne z pola widzenia to od razu ryk...
ah, te miłości Waszych dzieci... już nie moge sie doczekac kiedy miki podrośnie bo w sąsiedztwie w tym roku rodziły sie same kobietki i on - rodzynek!!!
ELIZABETH piękny prezent synuś Ci zrobił !!!
czemu ja nie widze suwaczków ANI>??????????????

apropo przeżywania porodów mój facet trzymająć mnie za rękę nawet parł ze mną...

jeny, jak ja sobie teraz to wszystko przypomne.... jeszcze mam ciarki...
SEWA sie nie smiej, niedługo i Jędruś sie zakocha

ja jutro niestety pierwsze święta bez cmentarza, siedzimy z mikim w domu - tatus jedzie reprezentowac rodzine... ale za tydzień w weeknd jak zdrówko dopisze pojedziemy zapalić świeczki już w trójkę...
mąz miał być na 20:00 w domu... jak ja go kocham....
dziewczyny co można jesc ze słodyczy podczas karmienia??? bo mnie strasznie ciągnie...
ah, te miłości Waszych dzieci... już nie moge sie doczekac kiedy miki podrośnie bo w sąsiedztwie w tym roku rodziły sie same kobietki i on - rodzynek!!!
ELIZABETH piękny prezent synuś Ci zrobił !!!
czemu ja nie widze suwaczków ANI>??????????????

apropo przeżywania porodów mój facet trzymająć mnie za rękę nawet parł ze mną...

SEWA sie nie smiej, niedługo i Jędruś sie zakocha

ja jutro niestety pierwsze święta bez cmentarza, siedzimy z mikim w domu - tatus jedzie reprezentowac rodzine... ale za tydzień w weeknd jak zdrówko dopisze pojedziemy zapalić świeczki już w trójkę...
mąz miał być na 20:00 w domu... jak ja go kocham....
dziewczyny co można jesc ze słodyczy podczas karmienia??? bo mnie strasznie ciągnie...