reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANIA gratulacje z okazji wygrania aukcji!!! jesli chodzi o perfekcyjną panią domu, to ona na szczescie nie działa na mnie... zresztą ledwo dzis zdążyłam obiad ugotowac, a tu mowa sprzątanie... młody po karmieniach zaczyna miec oczy jak piec złotych i nie chce spac tylko chce sie na mnie gapic...jak mu znikne z pola widzenia to od razu ryk...

ah, te miłości Waszych dzieci... już nie moge sie doczekac kiedy miki podrośnie bo w sąsiedztwie w tym roku rodziły sie same kobietki i on - rodzynek!!!

ELIZABETH piękny prezent synuś Ci zrobił !!!

czemu ja nie widze suwaczków ANI>??????????????:crazy::crazy:

apropo przeżywania porodów mój facet trzymająć mnie za rękę nawet parł ze mną... :rofl2::rofl2::rofl2: jeny, jak ja sobie teraz to wszystko przypomne.... jeszcze mam ciarki...

SEWA sie nie smiej, niedługo i Jędruś sie zakocha :rofl2::rofl2::rofl2:

ja jutro niestety pierwsze święta bez cmentarza, siedzimy z mikim w domu - tatus jedzie reprezentowac rodzine... ale za tydzień w weeknd jak zdrówko dopisze pojedziemy zapalić świeczki już w trójkę...

mąz miał być na 20:00 w domu... jak ja go kocham....

dziewczyny co można jesc ze słodyczy podczas karmienia??? bo mnie strasznie ciągnie...

reklama
Kasiula jaka śliczna wiedźma chociaż w tym stroju to ona wcale na wiedźmę nie wygląda lecz conajmniej na jaką wróżkę:tak::-)
U mnie też byli Halloweenowi goście ale niestety nie byłam przygotowana na nich a poza tym teściowa ich nie wpuściła:-D

Kasiula- sliczna wróżko-wiedźma z Twojej małej,
u mnie też już chodzili, ale było ich tylu że cókierków zabrakło i musiałam sięgnąć do portfela po drobne żeby mi psikusa jakiegoś nie zrobili.Ale fajnie, postarali się, mieli fajne maski, i prześcieradła na sobie, chodzą takimi grupkami po Przywidzu.Aż się przestraszyłam jak im drzwi otworzyłam, a mój pies to uciekł do środka,hihi.

Kasiula śliczną masz wiedźmę w domku :-) ale mnie to bardziej na księżniczkę pasuje :tak:niż na na wiedźmę ;-)

Vici zdrówka życzę.

Zmykam spać.

Dobranoc.

ANIA gratulacje z okazji wygrania aukcji!!! jesli chodzi o perfekcyjną panią domu, to ona na szczescie nie działa na mnie... zresztą ledwo dzis zdążyłam obiad ugotowac, a tu mowa sprzątanie... młody po karmieniach zaczyna miec oczy jak piec złotych i nie chce spac tylko chce sie na mnie gapic...jak mu znikne z pola widzenia to od razu ryk...

czemu ja nie widze suwaczków ANI>??????????????:crazy::crazy:

ja jutro niestety pierwsze święta bez cmentarza, siedzimy z mikim w domu - tatus jedzie reprezentowac rodzine... ale za tydzień w weeknd jak zdrówko dopisze pojedziemy zapalić świeczki już w trójkę...

dziewczyny co można jesc ze słodyczy podczas karmienia??? bo mnie strasznie ciągnie...
A dziękuję sama nie wiem jak to wyszło ale liczy się efekt końcowy, chyba dlatego że mi aż tak bardzo nie zależało, a;bo już mam wprawę bo to 2 wygrana z 4 :tak:.
Na mnie też nie działała do dzisiaj, efekt jest taki że dwie szuflady w kuchni sprzątnęłam :rofl2:, to i tak dużo jak na mnie :zawstydzona/y:.
Nie ma się co dziwić że synek wpatrzony w mamusię, w końcu "córeczki są tatusiów" a " synki "maminsynki" ;-), ja mam o tyle dobrze że pokój mam z aneksem i mały zawsze mnie widzi, no chyba że idę na "tron" ;-).

A co do cmentarza, co się odwlecze..., możesz być pewna że nikt nie ucieknie :rofl2:.

A powiem Ci i Wam że mnie też wzięło na słodkie a wcale nie przepadam ( już kiedyś pisałam o tym ), a jem dużo i małemu nic nie jest, całe szczęście.

reklama
Witam wieczornie :)

Natek jest w dzień tak absorbujący - i domaga się uwagi mamy, że nie mogę na forum nawet na chwilę zajrzeć :) Ale już Was doczytałam :))

Faktycznie, Iwonka się od kilku dni nie pokazywała...
Ewcia też dziś nie zajrzała :-(

Witam nowe mamusie, piszcie dużo i często!!! :)

Do góry