1
174974
Gość
Super! Fajnie już jej to wychodzi!Wow. Musze pokazać mojej Julce ona uwielbia anime.
To taki rysunek miara 8 latki
Zobacz załącznik 909908
Piękne krechy!!! No to juz masz bankowa ciaze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Fajnie już jej to wychodzi!Wow. Musze pokazać mojej Julce ona uwielbia anime.
To taki rysunek miara 8 latki
Zobacz załącznik 909908
Piękne krechy!!! No to juz masz bankowa ciaze![]()
Super sąJa mogę wam się pochwalić że lubię różne robótki..czy To z wełny.czy z papierków zawsze coś ulepie A dziś zrobiłam takie jesienne bukiety z liści ♤♡ komu komu ❣
Ja miałam iść na grafika komputerowego ale jakoś tak wyszło, że poszłam na reklamę. Ogólnie bardzo lubię informatykę, programować, tworzyć strony itp..Wy manualnie jesteście uzdolnione, a ja wszystko w komputerze robię.
Właśnie tworzę na blog darmowe listy TO DO do pobrania, które nadają się docelowo dla grupy dzieciaków (taka dziecięca grafika), ale chyba i dorosłym mogą się spodobać. Takie zabawne będą.
Martoosia, widziałam u Ciebie na blogu też inne, super są te listy!
O booooższzz!!! Jakie piękne!!! <3
To widzę, że my pokrewne dusze. Też żałuję, że nie poszłam na grafikę komputerową. Zawsze mnie to interesowało a niestety stchórzyłam, nie wierzyłam w siebie i poszłam na łatwiejszą turystykę...Ja miałam iść na grafika komputerowego ale jakoś tak wyszło, że poszłam na reklamę. Ogólnie bardzo lubię informatykę, programować, tworzyć strony itp..Już mężowi zapowiedziałam, że na prezent z jakiejś tam okazji chcę tablet graficzny. I co jeszcze lubię - architekturę i dekoratorstwo!
![]()
Co było nie wróci ale można nadrobić.To widzę, że my pokrewne dusze. Też żałuję, że nie poszłam na grafikę komputerową. Zawsze mnie to interesowało a niestety stchórzyłam, nie wierzyłam w siebie i poszłam na łatwiejszą turystykę...Z której nic nie mam, bo uważam, że te studia to tylko strata czasu była.