reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Pięknie ❤️ Ja zawsze byłam dusza sportowo- artystyczna❤️ W podstawówce i gimnazjum, jeździłam cały czas na zawody sportowe :) miałam nawet gdzieś 3 medale he he zawsze brałam udział w przełajach, biegach na 100x100 i trójboju :) później zaczęłam się bardziej interesować tańcem i śpiewem;) jakiś czas mieliśmy swoją grupę taneczna w Domu Kultury i jeździliśmy na występy - był to taniec nowoczesny;) później śpiew;) i tak już zostało do dnia dzisiejszego ;)

Ukryte talenty wśród was dziewczyny![emoji7] Ja do rysowania tak średnio, natomiast z wykształcenia jestem muzykiem - pianistką [emoji4]

Nie wierzyłam do końca we wczorajszy test więc dziś po pracy zrobiłam drugi... I znów się pochwalę, bo uśmiech nie schodzi mi z twarzy, a jutro rano lecę na betę.Zobacz załącznik 909901
Ale mocne krechy wow❤️

Pięknie ❤️ Ja zawsze byłam dusza sportowo- artystyczna❤️ W podstawówce i gimnazjum, jeździłam cały czas na zawody sportowe :) miałam nawet gdzieś 3 medale he he zawsze brałam udział w przełajach, biegach na 100x100 i trójboju :) później zaczęłam się bardziej interesować tańcem i śpiewem;) jakiś czas mieliśmy swoją grupę taneczna w Domu Kultury i jeździliśmy na występy - był to taniec nowoczesny;) później śpiew;) i tak już zostało do dnia dzisiejszego ;)
A to widzisz podobnie miałam, tylko potem poważna kontuzja kolan i do tej pory nie mogę ich forsowac. No a ja grałam w nogę, i w dziewczęcej drużynie i we wsi z chłopakami i chłopami bo dwie drużyny tutaj są. Też mam pełno dyplomów i jakieś pierwsze miejsce w czwórboju, najlepszego strzelca, puchar za właśnie te karaoke. To były czasy... :D

reklama
Do góry