Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie
Ale mocne krechy wowUkryte talenty wśród was dziewczyny![emoji7] Ja do rysowania tak średnio, natomiast z wykształcenia jestem muzykiem - pianistką [emoji4]
Nie wierzyłam do końca we wczorajszy test więc dziś po pracy zrobiłam drugi... I znów się pochwalę, bo uśmiech nie schodzi mi z twarzy, a jutro rano lecę na betę.Zobacz załącznik 909901
A to widzisz podobnie miałam, tylko potem poważna kontuzja kolan i do tej pory nie mogę ich forsowac. No a ja grałam w nogę, i w dziewczęcej drużynie i we wsi z chłopakami i chłopami bo dwie drużyny tutaj są. Też mam pełno dyplomów i jakieś pierwsze miejsce w czwórboju, najlepszego strzelca, puchar za właśnie te karaoke. To były czasy...PięknieJa zawsze byłam dusza sportowo- artystyczna
W podstawówce i gimnazjum, jeździłam cały czas na zawody sportowe
miałam nawet gdzieś 3 medale he he zawsze brałam udział w przełajach, biegach na 100x100 i trójboju
później zaczęłam się bardziej interesować tańcem i śpiewem
jakiś czas mieliśmy swoją grupę taneczna w Domu Kultury i jeździliśmy na występy - był to taniec nowoczesny
później śpiew
i tak już zostało do dnia dzisiejszego
![]()
Trzymam kciuki.Siedzę i czekam jak na wyrok![]()
Mi się zawsze marzyła gra na gitarze elektrycznejOj tak dziś dają po oczach [emoji3]
Gosiu nic straconego, słuch muzyczny masz więc i nut się nauczysz, a ile to przyjemności daje jak można sobie coś zagrać, do tego zaśpiewać [emoji6]
Jest jeszcze fajna apka Smule karaokePonagrywajmy razem ja założę nowe konto [emoji23][emoji23][emoji23]
Ooo mi marzy się akustyczna i basowa. ♥ Dlaczego tak daleko mieszkacie? :ccMi się zawsze marzyła gra na gitarze elektrycznejOjejku
![]()
PiekneJa mogę wam się pochwalić że lubię różne robótki..czy To z wełny.czy z papierków zawsze coś ulepie A dziś zrobiłam takie jesienne bukiety z liści ♤♡ komu komu ❣
Ooo mi marzy się akustyczna i basowa. ♥ Dlaczego tak daleko mieszkacie? :cc