Kaamilaaa
Fanka BB :)
@Migdalove czy mogla bys przeniesc mnie do tabelki udalo sie ? [emoji6] tp 6.06.2019 [emoji4] z gory dziękuję [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, z przyjemnością!@Migdalove czy mogla bys przeniesc mnie do tabelki udalo sie ? [emoji6] tp 6.06.2019 [emoji4] z gory dziękuję [emoji6]
Ja teraz bym zjadła sałatkę warzywna [emoji23] W weekend się objadłam salatki z gyrosem, najlepsza jaka może być [emoji7] Mogłabym ją jeść codziennieNarobilyscie znaka na pizzę że i ja coś na weekend ulepie. A dziś mam placki ziemniaczane![]()
Też właśnie dziś to zobaczyłam. Wystarczy że na aplikacji mobilnej zrobisz przelew tych punktów.
Dziękuję wam. Już to robię.kochana nie musisz isc. wystarczy z aplikacji w tel kilka klikniec.
Ja mam aplikacje, ale przez to, że straciłam swój wcześniejszy telefon nie mogę się zalogować [emoji17] Nie pamiętam hasła a dostęp do gmaila straciłam tak samo. A miałam z 2 tysiące punktów [emoji24]jaka swietna akcja wyszla w rossmann. jesli macie karte klubu rosmann mozecie swoje uzbierane punkty przekazac np.na zwierzaki niczyje. ja i tak kuponow nigdy nie zamienialam z pkt wiec super opcja.
Ojej to ja może też poproszę [emoji7] termin porodu prawdopodobnie 28 czerwca, ale potwierdzenie mogę dać po wizycie u ginekologa czyli dopiero 16 listopada...Pewnie, z przyjemnością!![]()
![]()
Już się robi kochana! To sama przyjemność Was przenosić do tej szczęśliwej sekcji.Ojej to ja może też poproszę [emoji7] termin porodu prawdopodobnie 28 czerwca, ale potwierdzenie mogę dać po wizycie u ginekologa czyli dopiero 16 listopada...
Pewnie, z przyjemnością!![]()
![]()
Ojej... Co mam podać?@ElizaR tylko nie mam Twoich danych, nie widzę Cię w tabelce.![]()