Kasienka3b
Fanka BB :)
Super w 3 bedziecie mogli sobie robic urodzinkiDziękuję kochana [emoji8] Ja jestem z kwietnia i Mój też [emoji8] Kwiecień to fajny miesiąc, wiosna, coraz cieplej się robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super w 3 bedziecie mogli sobie robic urodzinkiDziękuję kochana [emoji8] Ja jestem z kwietnia i Mój też [emoji8] Kwiecień to fajny miesiąc, wiosna, coraz cieplej się robi
Haha właśnie my w przyszłym roku chyba razem wyprawimy dla rodziny, żeby była jedna imprezka od razu za jednym razem [emoji16] Zobaczymy kiedy dzidzia wyjdzie [emoji23][emoji173]Super w 3 bedziecie mogli sobie robic urodzinki![]()
Hej nie widzę Cię na staraczkowej liście ani na udało się. Pewnie ominęło Cię robienie listy na nowo, tamta była już przestarzała, dużo osób nie udzielało się i na nowo zrobiłam ją.@Migdalove ja chyba też jeszcze widnieję w sekcji staraczkowej więc proszę o przeniesienie z terminem 15.03.2019![]()
No ale może któraś jeszcze zdąży w 2018? I oby nie jednaW związku z tym, że już jest końcówka października to zmienię nazwę forum już jako starania 2019![]()
Mam nadzieję, że tak.No ale może któraś jeszcze zdąży w 2018? I oby nie jedna![]()
HejDane jakie wpisujemy to:
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
Oczywiście podajecie to co chcecie, nie to, że to są jakieś wymogi.A co do miasta to jak nie chcecie podawać konkretnie swojego to możecie dać województwo, lub jak mieszkacie w małej miejscowości lub wsi to wtedy możecie podać najbliższe większe miasto.
![]()