niemamco
Fanka BB :)
Dziękuje, szczerze to nawet przez głowę mi to nie przeszło.Link do: Uszy niemowlaka: kłopoty z uszami niemowlęcia - Strona: 1 - Niemowlę - mjakmama.pl
Chociażby w tym artykule jest o tym![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziękuje, szczerze to nawet przez głowę mi to nie przeszło.Link do: Uszy niemowlaka: kłopoty z uszami niemowlęcia - Strona: 1 - Niemowlę - mjakmama.pl
Chociażby w tym artykule jest o tym![]()
Klaudia mój też nosi niektóre rzeczy z rozm.56[emoji16] 62 niektóre są na niego za duże[emoji16] są dzieci drobniejsze po prostuMoja w 56 chodziła 6 tygodni , teraz kończy 62 i pomału wchodzimy w 68 ale kombinezon na zimę musi być 74. Ile waży ? Ile miał cm jak się urodził ? Wcześniakiem jest ? Nie pamiętam , sorki
No szaleństwoNie zrozumiem tego [emoji16]
Nie chcę Cię zasmucac ale jeśli to AZS to kiszkaNo a u moich dzieci odwrotnie. Nie ma kontaktu z alergenem, objawy że strony brzuszka przechodzą. A skóra atopowa u syna utrzymywała się dopóki mu nie przeszło... Tylko on miał skórę atopowa. A u Majki typowe AZS się zaczyna. Chyba muszę przejść na typowe rzeczy do prania dla alergików.
A jak teraz po nutramigenie? Jest poprawa ze wszystkim?Co dziecko to inaczej. Mój miał silne objawy alergii w postaci brzydkich kup, a skóra super. Teraz co prawda myję go w emolium, ale za chwilę spróbuję wrócić do hippa.
Nie no jasneNie chcę Cię zasmucac ale jeśli to AZS to kiszkau nas nic nie pomaga , w sensie są okresy że jest lepiej i że gorzej chociaż nic nie zmieniamy . Teraz jest lepiej ale za 2 dni może przyjść wysyp nie wiadomo skąd
to co najgorsze jest dla mnie osobiście to to że córka nie może jeść czekolady i chociaż jest bardzo dzielna to czasem jej przykro jak dzieci w przedszkolu przynoszą a ona nie może
już sposób na to jest taki że Pani ma cukierki które ona może ale tak czy siak to smutne
![]()
Ja wam powiem że moje dziecko na mm ale też mam wrażenie że są dni gdy ilość karmien spada. Dziś to w ogóle je co 4-5godzin. Nie wiem co jest tego powodem ale tłumaczę sobie że to w końcu człowiek. Ja też czasem jem więcej A czasem mniej i póki co się nie martwię. Zresztą wiecie jak jest... przy pierwszym dziecku gdy póki nie 5zl to człowiek leci do lekarza. Przy drugim czeka aż znajdzie je w kupię A z trzecim po prostu odlicza z kieszonkowegooczywiście to tak z przymrużeniem oka ale chyba faktycznie przy pierwszym dziecku największą człowiek uwagę skupia na wszystkim. Potem się luzuje
Woda wrocilaumylam włosy, naczynia i właśnie mufinki się pieką bo dziewczynom obiecałam wspólne kucharzenie.
A co do niechodkow to mam po córce 2 pary. Chętnie oddam gdyby ktoś chciał. Przesyłka nie wiem ile może kosztować, pewnie z 6zl. W wolnej chwili zrobię zdjęcie.
Moja za to się nie przekręca na boki, słabo. Mają dziewczyny jeszcze czas.