1
174974
Gość
Na pierwszej stronie można zerknąć na tabelkę.Ze tak zapytamkto jeszcze został ze staraczek oprócz mnie, @Fleur86 i @Migdalove ? Bo jest nas tyle ze już nie ogarniam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pierwszej stronie można zerknąć na tabelkę.Ze tak zapytamkto jeszcze został ze staraczek oprócz mnie, @Fleur86 i @Migdalove ? Bo jest nas tyle ze już nie ogarniam
![]()
I ja jestem z Wami na placu bojuZe tak zapytamkto jeszcze został ze staraczek oprócz mnie, @Fleur86 i @Migdalove ? Bo jest nas tyle ze już nie ogarniam
![]()
Lucky gratuluję, piękne kreseczki [emoji8]
Malaga jej jaki fajny brzusio. Ty jesteś szczuplutka więc szybciutko jest widać. I gratuluję pierwszych ruchów [emoji7]
Kasieńka i Fleur trzymam za Was kciuki dziewczynki
Ja cały czas w stresie jestem. Nie iem dziewczyny, kiedy zrobić tą drugą betę jutro czy w poniedziałek? Jak lepiej?
Tej akurat nie stosowalam ale ta Marimer tak, bo zawsze mam ja w domu w razie co dla młodego.Dziewczyny stosowała któraś z was w ciąży Sterimar? Wodę morską
Czytam właśnie i ta moja woda morską i właśnie ta co piszesz to bardzo polecają w ciąży i dla dzieci.Tej akurat nie stosowalam ale ta Marimer tak, bo zawsze mam ja w domu w razie co dla młodego.
Aa to super [emoji11] Właśnie jest taka ulga po tej wodzie, mogę normalnie oddychać bo mam taki obrzęk nosa nie wiem skąd w ogóleMalaga kupuję czasami mojemu małemu i jest ok
Jutro bym pojechała do laboratorium przy szpitalu, to diagnostyka i tam są wszystkie badania z krwii kierowane z oddziałów diagnostyki