Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O rany, to jak w ten sposób najlepiej Ci się rozładować, to zapraszam i do mnieDziewczyny ja mam wkurwa pomylam wszędzie okna, zmieniłam firanki nakarmie małego i zabieram się za generalne sprzątanie pokoju syna a popołudniu jak stary wróci idę układac drzewo,!!!!
ja się od miesiąca zabieram by firanki u malej powiesić 
Bo auto nie działa, bo zmywarka przecieka, bo odkurzacz się zepsuł, bo mąż wymieniał dysze w kuchence i nie te wsadził, bo mały ryczy, bo sama w tym domu, brudno wszędzie, stół bym chciała nowy do kuchni ale za dużo priorytetetow aby sobie kupić nic tylko kulka w łeb więc za robotę się wzięłam wszystko mnie przytłacza a mi jeszcze kuzynka napisała co urodziła tydzień temu że ona jest wniebiwzieta że urodziła i ochy achy i w ogóle a ja jak sobie pomyślę że dwa tyg miałam baby blues to normalnie jej zazdroszczę i ahhh ochhh ona karmi piersią ojej jakie to dla dziecka wspaniałe itp a ja muszę czytać tych jej achow i myślę że jednak jestem beznadziejna...... No szlaki mnie trafia ogólnie... Idę sprzątać
My juz po podcieciu wedzidelka. Maly pod jezykiem ma strasznie grube i jakies wglebne, nacieli mu tylko czesciowo i mam przyjsc na kontrole za 3 tygodnie, zeby zobaczyc czy trzeba podcinac mocniej. Na gorne wedzidelko sie zasmial od razu i powiedzial, ze tego nie robia. Dopiero jak dziecko jest troche starsze i to w narkozie.
Ten lekarz z wroclawia robi to juz i w 3 minuty, bez zadnej narkozy. Takze chyba jednak i tak czeka nas wycieczka. Zobaczymy czy sie poprawi po tym nacieciu.
To bardzo dobrze że tak dzielnie to zniósł . No pewnie niech odpoczywaTroszke plakal, ale byl bardzo dzielny. Pozniej nie mogl sie odnalezc przy piersi i troche marudzil. A teraz zabralam go na dlugi spacer bo jest piekna pogoda, niech chlopak odpocznie
Witam☺przepraszam,że sie wtrące lubie was podczytywać od pewnego czasu tez jestem mama urodzilam córeczkę ale w sierpniu. Chcialam napisac o wedzidelku mala miala podcinane gorne i dolne u dr z Wroclawia i moge go polecic bardzo rzeczowy wszystko wytlumaczyl a zabieg trwal doslownie 5minut. Chyba że jest ich kilku we WroclawiuMy juz po podcieciu wedzidelka. Maly pod jezykiem ma strasznie grube i jakies wglebne, nacieli mu tylko czesciowo i mam przyjsc na kontrole za 3 tygodnie, zeby zobaczyc czy trzeba podcinac mocniej. Na gorne wedzidelko sie zasmial od razu i powiedzial, ze tego nie robia. Dopiero jak dziecko jest troche starsze i to w narkozie.
Ten lekarz z wroclawia robi to juz i w 3 minuty, bez zadnej narkozy. Takze chyba jednak i tak czeka nas wycieczka. Zobaczymy czy sie poprawi po tym nacieciu.
Działamy w pokoju syna później Doczytam no powiem wam on chyba ma wszystko!
Należysz do teamu kpi, czyli mam karmiących inaczej. Jest taka grupa na fejsie [emoji16]