Silje1008
Fanka BB :)
Właśnie czytałam że między 8-10 tygodniem może spaść lekko a u mnie według om wychodzi dzisiaj 8+5
I to jest ten powód : D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie czytałam że między 8-10 tygodniem może spaść lekko a u mnie według om wychodzi dzisiaj 8+5
Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?![]()
Ja tak mialam niedawno az polecialam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok. Mysle ze to macica jest odpowiedzialna.Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?![]()
Tak też się wtedy bardzo boję i mam czarne myśli....dziewczyny w pracy mówiły ze.do.12 tyg Tak je.bolało a ja dopiero 9+3Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?![]()
Mi póki co gibka też nic o tym nie wspominałaCześć[emoji6] ja nie miałam skierowania na cytomegalie i się zastanawiam czy sobie nie zrobić. W pierwszej ciąży też nie miałam tego badania.
Czy wszystkie miałyscie to zlecone?
Ja w poprzednich jednego dnia miałam np 19000 a 48h później 12000 , a teraz odstęp 72h i w porównaniu do tego to niewiele spadła. Boże jak ja bym chciała żeby to było chwilowe załamanie betySpadek rzeczywiście maleńki, ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki. Rzeczywiście przy obumarłej ciąży, z tego co piszą spada raptownie i szybko beta