reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Napisał fifi trixibell
Napisał Antiope
A może: Radości i smutki staraczek?
A co do listy, to myślę dziewczynki, że najłatwiej będzie kopiować tą, która już powstała i dopisać się na końcu. Inaczej łatwo będzie którąś po drodze zgubić.
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia

5.Sylcia 31
6.Fifi

7. Lenna

8.madigirl

Z checia dolacze do tego grona....:-)
Postanowilam ze poczekam jeszcze z tydzien, jak nie przyjdzie @ to wtedy zrobie jeszcze jeden tescik, jak nie bedzie dwoch kreseczek to ide do lekarza...

A jak Wy sie czujecie Dziewczynki w ta piekna niedziele??

reklama
Ewcia na necie jest duzo do wyboru kwater, pensjonatow. Wez lepiej pensjonat- pokoj z aneksem, dla rodzin z dzieckiem to dobre rozwiazanie. No chyba ze chcesz z wyzywieniem.
Swieta racja jestesmy raz na jednym watku, raz na drugim moze jeszcze na trzecim bedziemy......hihihi......
no ja juz znalazłam na 3 hehee

Moze nazwa watku zamknietego- staraczki na wesolo
fajno,,może w ogóle cos typu śmiesznego starającego,,a nie smutnego i przybitego...

Wszystkie zaciążymy oczywiscie. Mam pomysła - napiszmy list do mikołaja to może na mikołajki lub Boże narodzenia nam fasolinke przyniesie.:tak:
:-:)sad:
mamusia no to napisz lista do mikłoaja w nasyzm imeiniu,,a my sie podpiszemy...
ale sie u ciebie usmiałam,,bo napisałas ze z MAŁŻEM idziesz do kościołaaa:laugh2::laugh2:

A może Wesolutkie staraczki - wypatrywaczki :)
nonno,,,,maja byc na pewno wesolutkie,wspieraczki,hehehe

A co do listy, to myślę dziewczynki, że najłatwiej będzie kopiować tą, która już powstała i dopisać się na końcu. Inaczej łatwo będzie którąś po drodze zgubić.
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia
no własnie tylko amcie kopiwac liste,a nie cytować,,,,kobiałki,,KOPIOWAĆ:tak:;-)

Ewcia81 a może wybierzesz się w Besikd Sądecki, to się poznamy i spotkamy;-), widoki ładne, góry nie za wysokie, i ślicznie, ja mieszkam tu już 3 lata, i nie narzekam:-D:-D:-D:-D
nono ogladam tego tyle,ze juz sama nie wiem,,,hehe
mąz dzisiaj d ami tel znajomego,ktory byl 3 rayz juz w jednym jakis fajny miejscu,,,no obadamy co tam ma za kwatere,,,

dobra,ja ide prace dzieciom sprawdzac,,no i synal siada,,bo Bracia Koala chce ogladac,,no to mu puszcze..
narazieee

Napisał fifi trixibell
Napisał Antiope
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia

5.Sylcia 31
6.Fifi
7. Lenna

8.madigirl

9. Eliczek24

Jeśli mogę, to też bym z chęcią dołączyla się do tego grona.
Za wszystkie straczki trzymam kciukaski i może następny cykl będzie pomyślniejszy.

Miłego dzionka dziewczyny!!

reklama
Do góry