Anet29
Fanka BB :)
Czemu masz taka pewność ?
Bo w dwoch poprzednich ciazach mialam dodatni a to podobno nie znika
Mialam wczoraj usg i jestem happy, maly obrocony glowka, wazy 2 kg, drugi stopien lozyska, przeplywy dobre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czemu masz taka pewność ?
Ja próbuje doprowadzić różne kąty w domu do porządku ale jestem bez sił. Odprowaszilam.corke do szkoły i musiałam poleżeć bo nie mam sily ruszyc ręka A zasapalam się jak po maratonie. Wkurza mnie taki stan nie lubię nie mieć siły na zwykle czynnosci
Cześć dziewczyny, @gebka0 czyli miałaś skończony 35 tydzień ciąży jak robiłaś gbs?Ja miałam iść wczoraj go robić, ale doszłam do wniosku, że poczekam jeszcze tydzień.
Ja nie mam w ogóle sił nawet jak się zabiorę za sprzątanie to zaraz rezygnuję bo mnie strasznie boli kręgosłup. Włożę parę naczyń do zmywarki i już muszę usiąść. Wczoraj poszłam na spacer i musiałam wrócić do domu zmienić buty bo miałam tak spuchnięte stopy, że się w butach nie chciały zmieścić. W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości. Zrzucam to wszystko na wiek w końcu jestem 4 lata starszaDziś idę do diabetologa aż się boję bo ostatnio strasznie mi cukry skaczą i mam na granicy normy i boję się czy mi nie da insuliny dziennej
a jutro ginekolog i zobaczę jak dzidzia urosła
![]()
@Anet23 a przy dodatnim gbs rodziłaś naturalnie? dostawałaś jakieś antybiotyki?
U mnie podobnie, ze duzo do zrobienia / poukladac ciuszki mlodszego bo sa ulozone bez sensu i starszego bo sa nie poukladane/
Wczoraj zaczelam 33 tydzien. Poprzednio GBS nie mialam.
Czuje sie jakby lepiej. Czyli wszystkie bole od zmeczenia. Troche odpoczelam przez ostatnie dni. Dzis nie wychodze z synem bo obudzil sie z lekka temperatura i katarem. Moj katar dalej trwa. No coz. Taki sezon.
Tak rodzilam naturalnie, przy pierwszym porodzie dostalam, przy drugim tez ale troche za pozno i raczej nie zdazyl zadzialacmimo wszystko pierwsza corka i tak miala podwzyszone crp i bylysmy dzien dluzej w szpitalu a mlodszej nic nie bylo
Ja sie z katarem mecze juz chyba z 3 tygodnie :/ tylko ze ja mam zawalone zatoki i np jak spie to mi splywa do gardla i lapie zapalenie gardla przy okazji, po tej ciazy juz koniecznie musze isc do laryngologa cos z tym zrobic.