No właśnie piszę tylko liczne i tyleTeż tak mam.. a ile masz leukocytów w osadzie moczu? Ja miałam 12 (norma 0-10), pociesza mnie to, że jeśli jest jakaś infekcja to nie jakas duża.. dzwoniłam do ginekologa i na razie nie kazał nic brać skoro nie mam dolegliwości. W czwartek na wizycie dopytam o ten temat. Może zrobię posiew żeby sprawdzić jakie bakterie się za tym kryją.
reklama
Judyta26
Fanka BB :)
Tez zrobię jeszcze za kilka dni. Dziwie sie ze akurat teraz mialam wysoki bo dzień wczesniej nie jadlam nic slodkiego a od 18 nic wcale tylko wode noegazowana, ktora i tak dzisiaj rano zwymiotowalam :\Ach ten cukier... ja miałam 102, kilka dni później 88, jeszcze zmierzę jutro i skonsultuję na czwartkowej wizycie. Pewnie krzywa też mnie nie ominie![]()
Silje1008
Ja mam dzisiaj bardzo nerwowy dzien. Popołudnie w pracy bylo napiete. Duzo rzeczy sie nałożył o i jak potrzebowalam wyjsc o czasie to sie nie dalo i z jezykiem na brodzie wpadlam po dzieci i szybko do lekarza po skierowanie. Do tego wrocily dzisiaj problemy w rodzinie, ale nie chcę o tym na forum pisać. Powiem tylko tyle z nerwow caly czas mi żołądek skręca. Wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale nie moge sie uspokoić. Czy w ciazy mozna pic melise???
Tak
Pianistka1991
Też byłam zaskoczona.. nie miałam wytłumaczenia na tak wysoki wynik bo ostatni posiłek jadłam o 19. Oby taki już się nie powtórzył!Tez zrobię jeszcze za kilka dni. Dziwie sie ze akurat teraz mialam wysoki bo dzień wczesniej nie jadlam nic slodkiego a od 18 nic wcale tylko wode noegazowana, ktora i tak dzisiaj rano zwymiotowalam :\
Judyta26
Oby wyszlo ze jednak ten drugi pomiar byl ok i wynik zly sie już nie powtorzyTeż byłam zaskoczona.. nie miałam wytłumaczenia na tak wysoki wynik bo ostatni posiłek jadłam o 19. Oby taki już się nie powtórzył!
Ilma
Ja mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.
agut90
Otóż to. Nie glodzic się !Ja mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.
To najgorsze przy mdlosciach [emoji21]wlasnie wmusilam w siebie kanapkę, na szczęście sprawę uratowal kiszony ogórek [emoji6]
Madelaine701
Jedna dziennie ok, ale pod koniec nie zaleca się , bo może hamowac skurcze porofoweJa pije codziennie jedna
Link do: Melisa w ciąży – czy można ją pić bez obaw? Czy nie szkodzi dziecku? | TVN Zdrowie
Madelaine701
Mi też wyszły bardzo liczne bakterie w moczu, zobaczymy co jutro ginka powie ... Ale się obżarłam tostamiNo właśnie piszę tylko liczne i tyle

reklama
Judyta26
U mnie to nie wynikalo z glodzeniaJa mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.