1
185097
Gość
Bardzo ladny!![emoji5]Zobacz załącznik 916498
Dziewuszki chyba dobry progesteron co? Robiony w 21dc. Ile dpo nie wiem. Bo sama nie wiem kiedy była owu [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladny!![emoji5]Zobacz załącznik 916498
Dziewuszki chyba dobry progesteron co? Robiony w 21dc. Ile dpo nie wiem. Bo sama nie wiem kiedy była owu [emoji23]
Hahahah moj by pewnie tez,i malo tego tez by chcial sie wietrzycA ja mialam dosc tego wietrzenia bo moj maz cadziennie sie do mnie dobieral[emoji13]
Bardzo ladny!![emoji5]
Hahahah moj by pewnie tez,i malo tego tez by chcial sie wietrzyc![]()
Haha no właśnie też tak się zastanawiam czy szybko nie zrezygnuje z tego jak się bd codziennie dobierał [emoji12]A ja mialam dosc tego wietrzenia bo moj maz cadziennie sie do mnie dobieral[emoji13]
Mi się wydaje że już CBŚ na Ciebie posłaliRodzinny mi wypisala recepty na moje stare nazwisko bo ja zapominam zmienic sobie na nowe u mnie w ośrodku zdrowia. Chyba nic sie nie stanie? W sensie zadne sluzby nie będą mnie ścigać? Bo receptę juz wykupilam[emoji13]
Wez mnie nie strasz bo naprawde teraz mnie to dreczy ze cos bedzie nie tak[emoji13]Mi się wydaje że już CBŚ na Ciebie posłali![]()
![]()