frustratio
Fanka BB :)
Zazdroszczę wieku i wagi ja myślę o 2 bo czasu już niewiele mam
Trzymam mocno kciuki A ile masz zarodków? Ja siedzę jak na szpilkach czy dojdzie do transferu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę wieku i wagi ja myślę o 2 bo czasu już niewiele mam
No co Ty spokojnie, nie będą zalegać. Może mało ruchu miałaś czy coś. Chyba ze polknelas [emoji23][emoji854] nie no żart. Nie stresuj się [emoji8]Dziewczyny mam głupie pytanie. Od wczoraj aplikuje tabletki dopochowe i w ogóle nic nie leci, żadne uplawy ani śluz. Do tej pory kazda tabletka dawala jakies uplawy, a teraz luteina nic. Możliwe, że tak dobrze się rozpuscila czy robię coś źle? Zaczynam się denerwować że one mi tam zaczną zalegac![]()
4 ☺ 3 podejście do transferu. A Ty masz mieć transfer w czwartek?Trzymam mocno kciuki A ile masz zarodków? Ja siedzę jak na szpilkach czy dojdzie do transferu.
Mi leci zawsze tylko troszkę ale to dopiero po kilku godzinachDziewczyny mam głupie pytanie. Od wczoraj aplikuje tabletki dopochowe i w ogóle nic nie leci, żadne uplawy ani śluz. Do tej pory kazda tabletka dawala jakies uplawy, a teraz luteina nic. Możliwe, że tak dobrze się rozpuscila czy robię coś źle? Zaczynam się denerwować że one mi tam zaczną zalegac![]()
4 ☺ 3 podejście do transferu. A Ty masz mieć transfer w czwartek?
Jutro idę badać znów betę. Mam nadzieję że ładnie przyrastaKochana wiem że każda z nas ma takie mysli i zawsze czeka na wizytę serduszkową ale staraj się myśleć pozytywnie sciągaj pozytywne fluidy ❤❤❤![]()
Kciuki żeby zarodki pięknie rosły! Na pewno wybiorą najlepsze rozwiązanie. Myślę że Ch wie co robi!Jeśli wszystko będzie szło w dobra stronę e to być może tak, ale będą do mnie dzwonić. Jeśli nie w czwartek to wchodzi w grę jeszcze sobota i coś o piątku wspominał embriolog. Ma się z dr Ch konsultować.
Będzie dobrze trzymamyJutro idę badać znów betę. Mam nadzieję że ładnie przyrasta![]()